Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Tinder App Danmark
Version: 06/2022

Tinder App Danmark

Tinder is how people meet. It's like real life, but better

Vores vurdering 3

Vores anmeldelse af Tinder App Danmark 2022

Der er Tinder-feber i Danmark. Dating-appen har slået ned som en komet, både i medierne og blandt singlerne.

Tinder – bladr i kærlighedens navn

I starten af 2014 blev Tinder promoveret kraftigt i de danske medier, og siden det tidspunkt har den mobile flirt- og dating-app, der blev startet i USA i september 2012, været yderst populær her i landet. Dating-appen trækker næsten hver dag overskrifter i medierne.

Hvor mange medlemmer har Tinder i Danmark?

I starten lå antallet af månedlige aktive brugere i Danmark på ca. 10.000; efter den megen omtale i medierne i løbet af det første år er tallet vokset til ca. 75.000. Året 2015 bør derfor gå over i virksomhedens historie som et år med megastor vækst. På verdensplan skønnes det, at ca. 1,5 mia. profiler om dagen bruger appen, hvilket fører til i alt 21 mio. matches.

Hvad er Tinder-app – brugerguide

Ubarmhjertigt hypet som ny type partnersøgning i medierne – og efter vores mening dermed også overvurderet – drejer denne flirt-app sig mindre om en revolutionær ny form for dating, men slet og ret om en ny mobil leg til at lære hinanden at kende. Det har naturligvis også sine fordele: Tinder Dating i Danmark er legesyg, hurtig, afslappet og sjov. Man skal bare ikke gøre sig forhåbninger om, at det er her, man møder sin nye drømmepartner for livet …

Bladring på Tinder-appen

På Tinder Dating bladres der altså på livet løs for at finde ud af, hvilke flirt-kandidater, der dur til noget, og hvilke der ikke gør: Hvis man bladrer til venstre, betyder det ”kedelig, væk”, hvis man bladrer til højre, betyder det ”spændende, kom her”.

Og kun hvis to brugere gensidigt bladrer til højre, har de en chance for at lære hinanden at kende. Målgruppen for Tinder-brugere er mellem 28 og 35 år.

Tinder-appens tekniske krav

Den er enkel og hurtig at håndtere. Tinder-kontoen fås til iPhone og Android og kan udelukkende oprettes via Facebook.

Profiloplysningerne genereres automatisk fra brugerens fornavn og alder, og der bruges fem fotos, der er gemt på Facebook-profilen. Desuden trækker appen oplysninger om arbejdsgiver, stilling og uddannelse, hvis disse er indtastet i Facebook. Brugere kan desuden tilføje deres Instagram-konto for at give et yderligere indblik i deres liv.

Tinder Dating i virkeligheden

Kun login via Facebook? Det er da dumt …

Når vi taler om login, kommer vi ikke kun til det særlige kendetegn for flirt-appen, men også til et muligt kritikpunkt. For at kunne bruge Tinder-appen skal man have en Facebook-konto. Det er dumt for de personer, der af en eller anden grund ikke har en Facebook-konto.

Dette skaber ikke altid begejstring, heller ikke hos brugere med en FB-profil, for på Facebook giver man som regel et par hårde facts om sig selv (venner, interesser, bopæl, alder), som man måske ikke med det samme har lyst til at give et Tinder-bekendtskab.

Tinder gratis og de ekstra omkostninger

Godt et år efter Tinder slog ned i Danmark som en komet, vil grundlæggerne også gerne spinde lidt guld på deres mobile flirt-app. Derfor har de udtænkt en dejlig Tinder Plus-variant, der skal betales for. Fordel: Alle appens basisfunktioner er bekvemme at bruge og 100 % gratis. For absolutte Tinder-junkier finder der dog også mulighed for to avancerede funktioner – Undo og Passport. Nice to have, but not necessary – mener vi.

"Undo"- og "Passport"-funktionen

Din begejstring for Tinder skal være udpræget, hvis du er klar til at betale næsten 16 euro eller endog mere for to ekstrafunktioner. Men hvem ved, måske er det de afgørende komfort-funktioner, som alle ønsker … Med undo-funktionen kan du annullere de seneste bladrebevægelser, dvs. hvis man har bladret til venstre for hurtigt og siden tænker: ”Det var en skam, han/hun var egentlig ikke så dårlig”, så kan den forhastede beslutning annulleres med undo-funktionen.

Sådan kan du spare penge med Tinder Plus

28 år – det er den magiske diskriminationsgrænse på dating-appen, for på den anden side af denne aldersgrænse skal de „ældre“ brugere af Tinder Plus-varianten betale fire gange så meget. Nu kunne man så surt antage, at dating-appen stempler alle over 28 som gamle, men det er dog mere sandsynligt, at personer over 28 er mere pengestærke og mere klar til at betale. Tinder Plus har siden den 1. marts 2015 officielt kostet 3,99 pund (cirka 5,50 euro) i Storbritannien, hvis man er under 28 år, og 14,99 pund (cirka 20 euro) hvis man er over 28. Generelt understreger vi jo også i vores guides, at fusk ikke hører hjemme på Tinder eller andre steder… men her siger Tinder det direkte.

Dating-app med pas – fornuftigt? Nej!

Hvis man også længes efter en Tinder-date, når man er ude at rejse, har man mulighed for at ændre sin placering med pas-funktionen, så man om morgenen f.eks. kan finde kandidater fra København og om aftenen fra Aarhus. Man skal dog vide, at den maksimale rækkevidde for flirt-forslag er 160 km pr. placering. Men helt ærligt: Hvis man som Tinder-bruger ikke ligefrem hører til jetsettet, kan man legende give afkald på denne Tinder Plus-funktion …

Efter introduktionen af Tinder Plus som første tilløb til finansiering forsøger virksomheden nu også at øge indtægterne ved hjælp af reklame og har til dette formål søgt prominente partnere som Facebook og Twitter.


Hvad brugere gerne vil vide:Tinder-alternativer – selvfølgelig findes de …


Tinder-app for kvinder vs. mænd

Ja, vi har konstateret, at der, man tror det næppe, faktisk er en kønsspecifik brug af Tinder-appen! Mens mændene – de evige jægere – snarere principielt bladrer til højre (46 gange ud af 100 bladringer) og håber, at der blandt deres utallige ”Yeps” findes en passende match-kvote, er kvinderne en smule mere selektive eller kræsne: Ud af 100 bladringer sendes kun 14 til højre.

Det vil sige, at som regel behøver mændene ingen undo-funktion, for de bladrer jo så godt som altid til højre. For kvinderne derimod har fortryd-funktionen vist sig at være helt igennem fornuftig.

Like-grænse: begrænset antal bladringer

Notoriske „højrebladrere“ får nu en like-grænse: Inden for 12 timer må man kun bladre et bestemt antal billeder til højre og dermed signalere et „Yep!“. Grundlæggerne vil hermed sætte en stopper for den endeløse søgning efter matches.

Det første resultat af disse bestræbelser kan allerede ses. Siden de flirt-søgende jasigere er begyndt at støde på forhindringer, vælges de potentielt interessante parter mere bevidst: Der er 25 % flere overensstemmelser, 25 % flere private beskeder mellem nye matches end før indførelsen af det daglige antal bladringer, og kontakter, der optages via skadelige spam-programmer, er gået tilbage med hele 52 %.

Vi har testet det: Vores kvindelige testperson bladrede i løbet af 5 minutter én til højre og kasserede 40 matches – det burde række for en dag …

Og hvorfor får Tinder Dating-appen forholdsmæssigt få stjerner? Det er helt enkelt: Når det drejer sig om holdbarhed, viser Tinder sin største svaghed, de fleste brugere framelder sig nemlig på et eller andet tidspunkt noget desillusioneret.

Overblik over fakta om dating-appen

Medlemmer

 • Danmark: over 75.000 aktive brugere
 • Gennemsnitsalder: 18-35 år
 • Kønsfordeling: 55 % mænd og 45 % kvinder
 • Største aktivitet: aften og weekend

Bruges til?

 • middelmådig til god til afslappede flirts, affærer, one-night-stands
 • mindre egnet til rigtig partnersøgning efter drømmeprinsen/drømmekvinden

Betjening

 • brugervenlig – hurtig tilmelding, enkel betjening, overskueligt design
 • opsætning – smart, uden sniksnak, clean
 • tilmelding: nem, men kun mulig via Facebook-kontoen
 • flirtpartner: på basis af kontaktforslag, ikke mulighed for selvstændig søgning
 • søgefunktioner: efter køn og bopæl
 • profildesign: mere eller mindre kun muligt med fotos

Kommunikation

 • bladring til højre (Yep!) eller venstre (No!)
 • klik på hjerte eller kryds
 • se profiler

Indlæsningstider

 • meget korte

Service/support

 • via e-mail

Sikkerhed

 • få fakes på grund af tilmelding via Facebook-konto
 • medlems-tjek; ingen åbenbare kontroller
 • ingen adgangsforudsætninger
 • ingen billedbeskyttelse

Tinder gratis

 • oprettelse af profil
 • upload af billeder
 • kontaktforslag i en omkreds af 160 km
 • beskeder og chat
 • hot or not-funktion
 • oprettelse af søgeparametre: mænd og/eller kvinder, omegn

Tinder Plus-priser

 • undo-funktion (sidste bladring til venstre fortrydes)
 • passport-funktion

Sletning af profil

 • hurtigt og uden problemer via app-indstillinger > sletning af konto

Tinder-app - gratis:

Tinder-appen er grundlæggende helt gratis.

Tinder App Danmark - Priser

 • De avancerede funktioner "Undo" (sidste bladring til venstre fortrydes) og "Passport" (ændring af placering på rejser) koster afhængigt af brugerens alder mellem 5,50 og 20 euro pr. måned (Tinder Plus).

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Tinder App Danmark

Tinder is how people meet. It's like real life, but better

Testresultat:

Tinder App Danmark blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier

"Afslappet og sjov, men derfor også noget overfladisk. Godt egnet til at teste sin markedsværdi, mindre til at forelske sig. Den bruges gerne af mænd til en hurtig f…flirt, et fænomen der også er nået til kvinderne ..."

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!