Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2024

Cougar dating sider i Danmark

Når modne kvinder dater yngre mænd, kaldes det cougar dating. For det meste har disse forhold en seksuel baggrund, men der kan også komme faste parforhold ud af det.

Tips til fænomenet ”cougar dating”:

 • Hvem er med?
 • Hvad skal man være opmærksom på ved cougar-dating?
 • Hvor kan man finde cougar-dating-partnere?
Bemærkning til mændene:

Vi får rigeligt feedback fra irriterede kvinder, der brokker sig over det meget lave niveau, mændene lægger an på. Hvis du vil score point, skal du mene det alvorligt og henvende dig uden at være påtrængende.

De bedste cougar datingsider for Danmark

C-date cougar

Vores vurdering 5

C-date cougar

Mit foretrukne casual datingsite

Siden 2008 har C-date været et mødested for alle, der ønsker kultiveret og lejlighedsvis sex. Efter en kometagtig stigning i medlemstallet allerede i de første måneder er der på nuværende tidspunkt tilmeldt mere end 320.000 kvinder og mænd i Danmark. Heraf har 75.000 premium-medlemskab. Med tiden har også erfarne kvinder, de såkaldte cougars, opdaget C-date som platform til at lære yngre mænd at kende. Ifølge C-date ligger andelen af unge mænd under 30 år, der leder efter en ældre kvinde - her taler vi altså cougar-dating - allerede på 25 procent.

Formidlingsproceduren på C-date går ikke alene i dybden, hvad angår den psykologiske del, den sørger også for den seksuelle overensstemmelse.

For cougar-damer er C-date helt gratis, men mindre de ønsker at kontakte par eller andre kvinder. Mænd har muligheden for at se sig gratis om, men de må hverken læse eller skrive på siden.

Priser for ubegrænset kommunikation:

 • 12 måneder = 179 kr./måned
 • 6 måneder = 269 kr./måned
 • 3 måneder = 359 kr./måned
Kort test C-date cougar
Victoria Milan cougar

Vores vurdering 3.5

Victoria Milan cougar

Sidespringsportalen VictoriaMilan startede i 2010. Bag foretagenet ligger der en helt enkel ide. Hvis ægteskabet ikke er lykkeligt, eller hvis det fælles liv bliver for kedeligt, så få dig en affære. Denne tankegang er allerede blevet fulgt af 254.000 danske og mænd og kvinder, siden VictoriaMilan blev grundlagt.

I vores tests har vi konstateret, at flere og flere unge mænd under 30 år søger efter et eventyr med ældre kvinder, de såkaldte ”cougars”. Dermed drager de mere modne damer, de såkaldte ”cougars” også fordel, for efter registreringen kan du frit vælge, hvem du vil kontakte, og du er ikke tvunget til at gennemføre nogle former for tests.

Hvis du er interesseret i cougar dating på VictoriaMilan, kan du tilmelde dig gratis, oprette en profil og gå på jagt efter en hemmelig flirt. Hvis du ønsker at kontakte andre medlemmer, skal du dog oprette et betalingspligtigt medlemskab.

    Priser :

    • 12 måneder = 179 kr./måned
    • 6 måneder = 269 kr./måned
    • 3 måneder = 359 kr./måned
    Kort test Victoria Milan cougar
    Dating.dk cougar

    Vores vurdering 3

    Dating.dk cougar

    Mere end 380.000 danske mænd og kvinder er tilmeldt på den største datingside i Danmark. Dette åbner også for nye muligheder for cougars, så du kan lede efter en ung ”legekammerat”. Det kan nemlig fuldt ud betale sig! Ifølge vores aktuelle test er mændenes gennemsnitlige alder 31 år. Du kan desuden ”udstille” dig selv ved at vise mere end 20 profilbilleder af dine fortrin. Desuden kan du se nøjere på en ung mand, inden du kontakter ham.

    Pep din profil op gratis, og søg derpå målrettet i henhold til dine præferencer. Det er først, når du ønsker at skrive til en tilbeder, at du skal oprette et medlemskab.

    Priser for ubegrænset kommunikation:

    • 7 dages +Plusprofil: 19 kr.
    • 10 uger +Plusprofil: 449 kr.
       Kort test Dating.dk cougar
       Top

       Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

       Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

       Sammenlign!
       Sammenlign datingsiderne!