Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

NetDating-Eksperter.dk - Legal

I. Offentliggørelse af partnere

Denne hjemmeside bruger forskellige former for monetisering inklusive partnerprogrammer, som betyder, at når du klikker på links til forskellige sider, som vi anbefaler, og tilmelder dig disse ydelser, kan det resultere i en provision, som krediteres denne side.

Nogle partnerprogrammer omfatter, men er ikke begrænset til, Commission Junction, Amazon.co.uk, ClickBank, Tradedoubler og andre.
Vi anbefaler kun hjemmesider, som vi har undersøgt grundigt. Tilknyttet markedsføring er en del af vores forretningsmodel, så vores troværdighed online er af stor betydning for os, hvilket afspejles i vores hjemmesiders kvalitet og i den information, vi giver.

Vi får flere og flere følgere hver måned, og der er mange, der kommer til os for at få råd, hjælp og vejledning. Derfor tager vi vores ansvar som partner meget alvorligt.

II. Tredjeparts- og sponsorreklamer

Tekst- og billedreklamer, der vises uden for artiklerne (f.eks. i en spalte i siden), er ofte tredjeparts- eller sponsorreklamer. Vi støtter eller støtter ikke personligt disse produkter og ydelserne i disse reklamer. De kan være gode, men vi har ikke prøvet dem alle. Disse virksomheder betaler os for reklameplads. Vi forsøger dog kun at tillade reklamer, der er relevante for vores indhold.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores tilhørshold på denne hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne flere detaljer, hvis det er nødvendigt.

Se vores kontaktsider for yderligere detaljer.

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!