Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2024

De fleste medlemmer er i København

Ideer til en romantisk date i København

Hvis de sædvanlige datingforslag ikke siger dig noget, får du her et overblik over en række originale ideer til en romantisk date i København.

En kop kaffe? Nej tak! Nye datingideer til København

Irriterer det dig, at din date i København ikke har nogen som helst anelse om, hvilke aktiviteter man kunne lave? Hænger den evindelige kaffedrikning dig allerede langt ud af halsen? Så kunne disse forslag måske være en afveksling, og desuden har du chancen for at skille dig ud fra mængden med disse ideer:

  • Lej et par cykler, og tag på en aktiv date i København. Det er hurtigt at pakke en madkurv, og resten af tiden kan du tilbringe på at lære din romantiske date i København bedre at kende. Helt efter mottoet, at fælles aktiviteter får mennesker rystet sammen.
  • Eller har du lyst til at lave noget mere eksotisk? Du har måske ikke råd til de lange rejser. I stedet for kan du invitere din romantiske date i København på en tur ud til lufthavnen. Flyvergrillen ligger kun nogle få meter fra start- og landingsbanerne i Københavns Lufthavn. Herfra kan du betragte start og landinger med din kæreste, mens I sammen indtager et typisk dansk måltid.
  • Kan du lide at tage en kold dukkert? Så kan du tage din date i København med til stranden. Ligegyldigt på hvilken årstid. For selv i november kan den mest hærdede springe en tur i bølgerne.
  • Blandt de andre muligheder, du har med din romantiske date i København, er en tur til Charlottenlund Strandpark eller Amager Strandpark, hvor I kan tage en flaske vin med på stranden. Hvis I tager hertil om aftenen, kan I brede tæppet ud og sidde og nyde stilheden til langt hen på aftenen.

Valentinsdag – til en romantisk date i København

Forestil dig, at du har en date i København på Valentinsdag. Kan det være bedre? Det er ikke kun Paris, der kan smykke sig med titlen ”Kærlighedens By”. Beviset findes på Langelinie i form af H.C. Andersens figur af Den Lille Havfrue. Hendes blik er rettet mod havet, hvor hun venter på, at hendes prins kommer tilbage. Hvis din date i København ser ud til at blive til varig kærlighed, kan du invitere din kæreste på en tur over Bryggebroen, hvor I kan skrive jeres navne på en hængelås og hænge den fast på broen som tegn på evig kærlighed. Som du kan se, er mulighederne uendelige, så brug disse tips til en uforglemmelig date i København.

Leder du efter noget andet

Så bør du læse vores test med alle detaljer om antallet af brugere, priser, etc...

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!