Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

De fleste medlemmer er i Kopenhagen

Dating i København

På denne side finder du et nyttigt overblik over emnet Dating i København, og du kan læse, hvorfor lige præcis dette er noget helt specielt.

Hvis du er på rejse i Danmark eller bor der selv, bliver du klar over, hvor dejligt et land, det er. København udgør med sine ca. 1,5 mio. indbyggere landets centrum. Hvordan kan man gøre dating i København til en helt speciel oplevelse?

Sammen med din date i København kan du besøge nogle af de forskellige kulturelle seværdigheder, som byen og dens omegn kan tilbyde. Besøg Frederiksborg Slot, og nyd med din date i København den smukke park, der blev grundlagt mellem 1720 og 1725. Den er et smukt og autentisk eksempel på den typiske danske havestil fra den tid. Du kan også tage din date i København med hen til et andet minde fra renæssancetiden, nemlig til Rundetårn. Her kan I også besøge observatoriet, der blev bygget omkring 1642, og som stadig er i brug den dag i dag.

Kan man forestille sig noget dejligere sted at tilbringe en date i København end under stjernerne? Besøg også Tivoli med din date i København. Selvom forlystelsesparken snart har 150 år på bagen, er den stadig fuld af liv, samtidigt med at den bringer dig og din date i København et lille stykke tættere på byens fortid. Når I har fået nok af de forskellige forlystelser, kan du slappe med din date i København i Botanisk Have, der ligger ved byens universitet. Her kan I beundre Danmarks største samling af planter fra hele verden.

Hvis det i første omgang ikke kører for dig med din dating i København på en af de mange caféer eller barer, fordi du er for tilbageholdende, kan du gøre brug af vores online datingtips.

Online dating i København har noget for enhver single

Du skal blot være klar over, hvad du søger. Ønsker du et nyt forhold til din drømmemand eller drømmekvinde? Ønsker du et erotisk eventyr eller et hemmeligt eventyr ved siden af dit nuværende forhold? Og vil du selv gå på jagt, eller ønsker du at få gode råd med på vejen?

For at du kan finde nøjagtigt det, der passer til dig, på Københavns datingsider har vi inddelt alle de datingportaler, som byen kan tilbyde online, i de vigtigste kategorier:

  • De ”seriøse”: En stor del af singlerne i København er tilmeldt de seriøse datingsider, de såkaldte matchmaking-portaler. Her modtager de individuelle kontaktforslag ved hjælp af personlighedstests og en grundig matchningsprocedure.
  • Online kontaktannoncer er datingportaler, hvor københavnerne selv udvælger deres yndlingsprofiler efter interesse og fotos, skriver til folk eller mødes med ønskepartneren på den interne chat.
  • Tilhængere af casual dating i København er de personer, som bruger datingportaler, hvor man ved hjælp af udvalgte præferencer kan tage kontakt til en partner med henblik på at træffe aftale om en erotisk date.

Leder du efter noget andet

Så bør du læse vores test med alle detaljer om antallet af brugere, priser, etc...

De bedste datingsider i Danmark

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!