Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2024

De bedste senior dating sites

Mange singler over 50 finder ikke den passende partner så de såkaldte almindelige portaler. På sites for seniordating finder du kun singler på din egen alder, som enten søger et venskab eller en ny kærlighed.

Senior dating tips:

Større søgeradius!

Eftersom senior dating sites ikke har så mange medlemmer som almindelige dating sites, bør du ikke begrænse din søgen udelukkende til dit eget område.

Designet er ikke det vigtigste på Senior date

Nogle operatører af senior dating sites er ofte selv brugere og ikke professionelle programmører. Men lad ikke sitets udseende skræmme dig væk. Det, der tæller, er indholdet , og det fejler som regel intet.

De bedste senior datingsider for Danmark

50plusmatch.dk

Vores vurdering 5

50plusmatch.dk

Dating for aktive mennesker over 50

50Plusmatch.dk er en datingside, der er rettet mod ældre singler … Over 25.000 medlemmer er aktive her, og mange af dem søger efter et venskab. Når det er sagt, søger mange også efter kærlighed.

Du kan tale med andre medlemmer i realtid, hvilket gør det meget lettere at holde kontakten. Du kan selvfølgelig også sende en privat besked, når folk er offline! I Things2Share-afdelingen kan du også møde nye mennesker og deltage i diskussioner!

Priser :

 • Du kan oprette en profil, uploade et foto og browse på hele siden helt gratis.
 • Hvis du ønsker at deltage i Things2Share og kommunikere med andre, starter priserne fra 59 kr. / måned.
Kort test 50plusmatch.dk
Singles50

Vores vurdering 4

Singles50

Den eksklusive datingside til singler i den bedste alder

Singles50 ønsker at give alle brugere på 50plus en mulighed for at skabe nye bekendtskaber. Her drejer det sig ikke i så høj grad om nye venskaber, snarere om seriøs partnersøgning. Det vil sige, at der ikke er nogen kontaktannoncer, der kan ses af andre medlemmer, i stedet for er der en personlighedstest. På basis af resultaterne fra denne får du passende kontaktforslag.

Dette koncept er blevet modtaget godt i Danmark, så der er allerede 150.000 brugere.
 

Priser :

 • 12 måneder = 349 kr./måned
 • 6 måneder = 499 kr./måned
 • 3 måneder = 599 kr./måned
Kort test Singles50
40plus.dk

Vores vurdering 3.5

40plus.dk

40plus - Dating for de voksne!

Siden 2006 har man ikke kunnet komme udenom portalen 40plus.dk. 40.000 singler er allerede gået på jagt efter en partner i din alder.

Hvad du kan forvente? Mange muligheder for at få nye kontakter. Enten via den interne database eller via diverse offline events!

Priser :

 • 6 månad = 108,00 SEK/mån
 • 3 månader = 149,00 SEK/mån
 • 1 månader = 199,00 SEK
Kort test 40plus.dk
Senior.dk

Vores vurdering 3

Senior.dk

Dating & mødested for dig over 50

Senior.dk forsøger at skabe en platform for singler over 50, der prøver at få en ny vinkel på deres dating og sociale liv. Sitet har over 1.000 medlemmer og er især kendt for de forskellige arrangementer, der finder sted, f.eks. vandreture, koncerter, formiddagskaffe osv. Alt med det formål at lære hinanden bedre at kende.

Blandt de andre funktioner på Senior.dk kan du sende og modtage beskeder, så du kan holde kontakten til folk, du synes om, ligesom du kan se, hvem der besøger din profil. Hvis du har et premium-medlemskab, kan du sende beskeder ubegrænset og få besked, hvis nogen viser interesse for din profil.

Priser :

 • Det er gratis at tilmelde sig, oprette en profil og søge efter andre medlemmer.
 • Hvis du vil have fuld adgang og kommunikation, starter priserne for et medlemskab på 69 kr. / måned.
Kort test Senior.dk
be2 senior

Vores vurdering 3

be2 senior

be2 fører dig til dit livs kærlighed!

be2.com blev grundlagt i Tyskland i marts 2004 og udvidede i 2008 til Danmark, hvor det har udviklet sig til et af de største online dating bureauer. I dag har be2.com ca. 28 millioner medlemmer i 37 forskellige lande. Tjenesten er ikke specifikt rettet mod seniorer, men blandt 260.000 registrerede danske singler er mere end 100.000 i aldersgruppen 40+. be2.dk arbejder med en videnskabelig, analytisk model, der bruger psykologiske, antropologiske og sociologiske kriterier til at vurdere kompatibiliteten mellem to personligheder. Afhængig af dine testresultater foreslår be2 dig forskellige kandidater, som passer godt til dig. Du kan også nemt fastlægge alderen på dine potentielle partnere.

Gratis-Service på senior dating side be2: Registrering, personlighedstest og testresultater er gratis

Priser for ubegrænset kommunikation:

 • 12 måneder = 249 kr./måned
 • 6 måneder = 349 kr./måned
 • 3 måneder = 449 kr./måned

Betalingsformer: Kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), Visa/Dankort

    Kort test be2 senior
    Top

    Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

    Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

    Sammenlign!
    Sammenlign datingsiderne!