Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Singles50
Version: 09/2022

Singles50

Den eksklusive datingside til singler i den bedste alder

Vores vurdering 4

Vores anmeldelse af Singles50 2022

Du har sikkert allerede hørt om senior dating, for man kommer ikke længere uden om denne trend. De moderne singler 50plus søger ikke efter nye kontakter på gammeldags vis, de bruger også internettet! Singles50.dk er et nyt alternativ på markedet. Med lige nu 150.000 brugere i Danmark lader det til, at portalen er populær. Selvfølgelig har vi straks set på siden:

Singles50 anmeldelse: Det har vi opdaget.

Denne portal retter sig særligt mod seniorer, der søger et nyt og seriøst partnerforhold. Alle medlemmer skal udfylde en personlighedstest ved registreringen. Denne indeholder 34 spørgsmål, der spørger til din personlighed, men også til dit partnervalg.

Tag dig 15 minutter, og besvar spørgsmålene omhyggeligt. Derefter skal du oplyse data som højde, vægt, hår- og øjenfarve, og så kan du fortsætte til det interne medlemsområde. Her finder du dine første kontaktforslag, der er genereret på basis af dine oplysninger.

Vores anmeldelse skal naturligvis også indeholde de ekstra funktioner, som Single50 kan tilbyde. På hvert enkelt profilbillede af dine kontaktforslag kan du se en værdi, der viser, hvor meget du passer til denne persons egenskaber. Jo højere denne værdi er, jo bedre passer I sammen. Hvis også resten af profilen passer til dine ønsker, kan du sende den første „icebreaker“ i form af en gratis besked. Denne lille fordel får alle basismedlemmer. En lille ulempe er dog, at du først kan læse beskeden, når du er premium-medlem.

Hvad med prisen på Singles50?

Som allerede nævnt, er det gratis at sende den første besked. Personlighedstesten og oprettelse af egen profil hører alle til de gratis ydelser på Singles50.dk. Hvis du vil se, hvem der har kigget på din profil, og hvis du vil tage aktiv kontakt til andre medlemmer, skal du tegne et premium-medlemskab. I så fald bevæger prisen sig fra et mellemniveau til et højere niveau.

Singles50 - Priser

  • 12 måneder = 349 kr./måned
  • 6 måneder = 499 kr./måned
  • 3 måneder = 599 kr./måned

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Singles50

Den eksklusive datingside til singler i den bedste alder

Testresultat:

Singles50 blev sidst testet i September 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!