Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
40plus.dk
Version: 06/2022

40plus.dk

40plus - Dating for de voksne!

Vores vurdering 3.5

Vores anmeldelse af 40plus.dk 2022

40plus.dk anmeldelser: Den bedste webside for singler over 40?

40plus.dk er en online dating-webside, der er grundlagt specielt til personer over 40. Den gik online i juli 2006 og har i dag ca. 40.000 medlemmer. Websiden forsøger at hjælpe folk med:

  • Partnersøgning, der lever op til behovene for singler 40+
  • At finde hinanden via offline events.

Derfor: 40plus.dk er ikke noget dårligt valg, når det drejer sig om at finde en partner over 40.

40plus.dk: Registreringen er hurtig og enkel!

Registreringen på 40plus.dk er ret enkel og hurtigt overstået. Man har kun brug for en fungerende e-mailadresse for at oprette en online datingprofil. Spørgsmålet „Hvad koster 40plus.dk?“ stilles ofte. Vi besvarer dette spørgsmål senere i vores anmeldelser.

Under registreringen bliver du bedt om at opgive din alder, dit postnummer og dit kælenavn. I næste trin kan du færdiggøre din profil idet du skriver en tekst ”om mig”. Du kan selvfølgelig også tilføje andre informationer som f.eks. størrelse, vægt, ryger, ikke-ryger osv.

Den moderne, æstetisk tiltalende webside giver kun premium-medlemmerne mulighed for at sende beskeder til hinanden og læse dem. Hvis du ikke er premium-medlem, kan du dog se, at du har modtaget en ny besked, men du kan ikke læse indholdet. Hvis du vil søge efter singler i din region, kan du til enhver tid gøre det gratis via søgefunktionen.

Hvad kan jeg bruge gratis?

Der findes et par funktioner, der er gratis på 40plus.dk. Det er gratis at oprette en profil. Du kan også se profilerne i medlemskartoteket helt gratis. Websiden har også sit eget forum for medlemmer, som man gerne må se igennem og læse som gratis bruger.

Priserne bliver først vigtige for dig, når du vil deltage aktivt i, hvad der sker. Det betyder, at hvis du sender beskeder og ønsker at deltage i events, skal du tegne et betalingspligtigt medlemskab på 40plus.dk. Du må desuden skrive indlæg på websidens forum og deltage aktivt i, hvad der sker samt kontakte andre i fællesskabet.

40plus.dk - Priser

  • 6 månad = 108,00 SEK/mån
  • 3 månader = 149,00 SEK/mån
  • 1 månader = 199,00 SEK

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om 40plus.dk

40plus - Dating for de voksne!

Testresultat:

40plus.dk blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!