Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Senior.dk
Version: 07/2022

Senior.dk

Dating & mødested for dig over 50

Vores vurdering 3

Vores anmeldelse af Senior.dk 2022

Hvis du er over 50 og single, kan Senior.dk tilbyde en platform, hvor du kan møde andre seniorer og modne singler i samme aldersgruppe. Sitet er især til senior-singler i Danmark, der gerne vil lære andre at kende. Og det er helt fair, især når man tænker på, hvor svært det kan være at møde andre uden for arbejdspladsen eller skolen. Medlemsskaren på 1000 brugere er dog mindre.

Anmeldelse af Senior.dk: Dating eller venskab?

Senior.dk blev undersøgt grundigt i vores anmeldelse: Det blev hurtigt tydeligt for os, at dating ikke er det eneste fokus på denne platform. Mange modne singler her søgte også efter venner, for nogle af dem var det endda det eneste formål. Det fælles grundlag er, at alle er over 50, så alle passer ind i den rigtige aldersgruppe.

Som på de fleste datingsites kan Senior.dk hjælpe dig til at møde andre – og du kan gøre dette aktivt samt ved at deltage i forskellige regelmæssige arrangementer, der finder sted i hele landet. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke møder nogen med det samme – der er altid noget for enhver i form af morgenmad, koncerter, ture ud i det blå og meget mere.

Hvad koster senior.dk? – Hvad skal du betale for, og hvad er gratis

På Senior.dk kan du udfylde din profil gratis. Det koster heller ikke noget at kigge sig om på siden, tjekke andre singler ud, deltage i fora og se, hvilke arrangementer der er og hvor. Arrangementer er normalt noget, du blot skal søge efter og tilmelde dig… og derpå dukke op!

Det, der er virkelig godt ved arrangementerne på Senior.dk, er, at du ikke skal sidde og vente på, at de finder sted. Hvis du vil, kan du arrangere et selv. Det kan også baseres på hvad som helst, du kan lide. Det behøver ikke være noget superfancy og kan blot være en kop formiddagskaffe. Det, det drejer sig om, er at lære folk at kende!

Hvis du ønsker at kommunikere med andre singler på Senior.dk, er det bedst at tegne et fuldt medlemskab. Det betyder, at du kan læse og skrive beskeder, se hvem der besøger din profil og få besked, hvis nogen viser interesse for dig. Disse funktioner er der for at få gang i tingene og sikre, at du taler med så mange mennesker som muligt.

Senior.dk - Priser

  • Det er gratis at tilmelde sig, oprette en profil og søge efter andre medlemmer.
  • Hvis du vil have fuld adgang og kommunikation, starter priserne for et medlemskab på 69 kr. / måned.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Senior.dk

Dating & mødested for dig over 50

Testresultat:

Senior.dk blev sidst testet i July 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!