Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
50plusmatch.dk
Version: 06/2022

50plusmatch.dk

Dating for aktive mennesker over 50

Vores vurdering 5

Vores anmeldelse af 50plusmatch.dk 2022

På 50PlusMatch søger singler over 50 efter kærlighed og venskab. Mange af dem er aktive og interesserede i at deltage i forskellige aktiviteter og sociale begivenheder. Lige nu er der over 25.000 medlemmer, der søger efter kærlighed og venskab.

Start ved begyndelsen: Login på 50PlusMatch.dk

Efter login på 50PlusMatch skal du give grundlæggende oplysninger om dig: Er du mand/kvinde, søger du efter mand/kvinde. Mærkeligt nok kan du ikke søge efter begge køn. Når du har registreret dig, er der et antal felter til fri tekst, hvor du kan beskrive dig selv. Skriv om din personlighed, og hvad du søger efter: Dette giver andre singler på 50PlusMatch.dk en bedre ide om, hvem du er, og det vil helt sikkert give flere beskeder.

50PlusMatch: Vores anmeldelse og hvad vi har fundet

Vi undersøgte 50PlusMatch grundigt for at kunne give en præcis anmeldelse af platformen. Helt fra starten var det tydeligt, at hovedparten var singler over 50 … Kun ét par lå under de 50, men den generelle aldersgruppe lå der omkring. Det betyder, at der er en bedre chance for at finde nogen på din egen alder.

Der var også noget meget interessant vedr. kønsopdelingen på 50PlusMatch.dk: Sitet fortæller stolt, at 47 % af deres medlemmer er mænd. Det vil sige, at 53 % er kvinder! Dette er fint, og oven i købet tjekkes alle profiler for at undgå falske profiler.

Hovedformålet på 50Plusmatch er bogstavelig talt at matche singler over 50 med andre modne singler i Danmark. Derfor er de fleste brugere naturligvis singler. Der er dog også mange, der blot søger efter et venskab og efter partnere, de kan gå i byen med. Derfor er det meget varierende, hvad du kan finde her: Du har muligheden for både at udvide dit romantiske og dit sociale liv!

Du kan både chatte med medlemmer online i realtid eller sende dem private beskeder, hvilket gør kommunikationen ret fleksibel og let. En anden interessant måde, hvorpå du kan lære folk at kende, er deres Things2Share-funktion, hvor medlemmer deltager i diskussioner om forskellige emner.

Gratis funktioner på 50plusmatch.dk

Oprettelse af din perfekte profil på 50PlusMatch er helt gratis. På den måde kan du oprette en positiv beskrivelse af dig selv (hvilket også er nyttigt, når medarbejderne tjekker din profil manuelt) og tiltrække flere personer – hvilket også fører til flere beskeder. Brugere kan også kigge ind i chat-rummet og deltage i samtaler med dem, der er derinde på netop det tidspunkt.

Hvis du ønsker den bedste og mest effektive adgang til 50PlusMatch, skal du købe et premium-medlemskab. Det betyder ubegrænset kommunikation, som i bund og grund er den bedste måde, hvorpå du kan lære andre folk at kende og starte på at opbygge en forbindelse til andre – hvad enten den er social eller romantisk.

50plusmatch.dk - Priser

  • Du kan oprette en profil, uploade et foto og browse på hele siden helt gratis.
  • Hvis du ønsker at deltage i Things2Share og kommunikere med andre, starter priserne fra 59 kr. / måned.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om 50plusmatch.dk

Dating for aktive mennesker over 50

Testresultat:

50plusmatch.dk blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!