Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Match.com app
Version: 06/2022

Match.com app

Dating for seriøser singler

Vores vurdering 4

Vores anmeldelse af Match.com app 2022

Match.com anmeldelse – Hvad kan appen?

Match.com er en af de ældste datingsider, der stadig eksisterer. Den blev grundlagt i USA 1995 og har været aktiv i Norden siden 2002. I Danmark er medlemstallet over 300.000, og siden er derfor et potentielt startsted, hvis du vil finde en partner. Ud over det flotte medlemstal har siden et attraktivt, overskueligt design, som gør partnersøgningen til en fornøjelse.

Det første trin – registreringen

Det, der venter dig her, skal også stå i vores anmeldelse, for det er vigtigt, at du tager dig tid. Selvom registreringen er ret enkelt opbygget, skal du besvare mange spørgsmål. Match.com vil på forhånd gerne vide meget om dig, så de kan udfylde din profil for dig.

Du spørges til dit køn, og hvilket køn du er interesseret i. Derefter bliver du spurgt om almindelige data som f.eks. e-mailadresse, et navn til siden og et kodeord. Generelle data som oplysninger om oprindelse og udseende skal også oplyses. Derefter følger et kort spørgeskema om din person, men det burde ikke tage mere end 5 minutter. Dog skal du selvfølgelig udfylde det samvittighedsfuldt – til syvende og sidst kan dit held i kærlighed afhænge af det.

Match.com erfaringer – sådan opfatter mænd og kvinder dating-appen

Mænd:

Mandlige medlemmer er blevet overbevist af mobiliteten ved online dating, og appen forsøger også at være så brugervenlig som muligt for nye brugere. Flere fandt dog, at det oprindelige katalog af spørgsmål ved registreringen var for langt – og ønskede af hensyn til overskueligheden at registrere sig på platformen på en desktop. Ikke mindst derfor har den nye, overskuelige og reviderede app imponeret os!

Dette er kvindernes erfaringer:

Mange kvinder er begejstret for Match.com-appen, da hverdagen er stresset nok, og man derfor kan søge efter en partner, når man er på farten – helt afslappet, og uanset om man sidder i bussen eller toget. Tidligere er der tit blevet klaget over, at det er mere overskueligt at se på profiler på desktoppen, men også her hjælper den moderne app. Appen blev generelt vurderet meget positivt. Nogle af testpersonerne fandt dog, at prisen var lidt for høj.

Hvad bliver jeg tilbudt?

Som dating-eksperter får vi jævnligt mange spørgsmål. Et af de hyppigste spørgsmål er: „Er Match.com god?“ Dette spørgsmål kan desværre ikke besvares med kun ja eller nej. I det følgende gør vi vores bedste for at give dig et godt overblik:

Som næsten alle dating-apps er match.com betalingspligtig, hvad angår nogle funktioner. Priserne opstår i det øjeblik, du vil se, hvem der interesserer sig for dig, vil sende beskeder eller læse de beskeder, du har modtaget. For betalende medlemmer er der også mulighed for at deltage i events eller for at se, om nogen synes om profilen.

Det er alligevel muligt at se foreslåede profiler gratis, at deltage i „shuffle“-funktionen eller helt klassisk at søge efter drømmepartneren med filter via søgefunktionen. Søgefunktionen på Match.com er også værd at nævne, for den giver mulighed for en meget præcis partnersøgning! Filtret dækker udseende via arbejdsliv, etnisk oprindelse, indre værdier og videre til fritidsaktiviteter og privatsfære.

Match.com app - Priser

  • 1 måned = 279 kr.
  • 3 måneder = 183 kr/måned
  • 6 måneder = 166,5 kr/måned

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Match.com app

Dating for seriøser singler

Testresultat:

Match.com app blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!