Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2023
Single.dk app
Version: 11/2023

Single.dk app

Vores vurdering 4

Vores anmeldelse af Single.dk app 2023

Single.dk anmeldelse – Hvad kan appen?

Single.dk er en af de største datingsider i Danmark, har været online siden 1999 og har siden 2013 også haft en app til nem mobil adgang. Det er ikke kun vores vurdering, der er positiv, også vurderingerne i AppStore taler for appen. Hvis du logger på Single.dk, får du adgang til mere end 40.000 aktive singler på chatten.

Registrering – enkelt og hurtigt!

Du kan registrere dig gratis på Single.dk og oprette din profil. Det er relativt nemt at registrere sig, du har kun brug for et navn til siden, et kodeord, en gyldig e-mailadresse og dit postnummer, så kan du gå i gang! Ud over oplysning om kropsstørrelse, hår- og øjenfarve og andre almindelige egenskaber, bestemmes din karakter med korte spørgsmål, der har stærkt begrænsede svar, hvilket senere skal hjælpe til at gøre matching-processen mere interessant og i tilfælde af et match sørge for samtalestoffet!

Godt. Hvilke erfaringer har vores testpersoner gjort sig

En vigtig del af vores anmeldelse er at lade mænd og kvinder teste produktet. Vi vil gerne samle forskellige synsvinkler til dig!

Mænd:

På single.dk lader der til kun at være meget få falske profiler. Desuden kontrollerer medarbejderne altid grundigt, om profilerne lever op til kravene for deltagelse. "Match-spørgsmålene" er en god ide, man får straks et første indtryk af, hvor godt man passer sammen. Profilsøgningen virker enkel, og det er muligt at søge efter bestemte kriterier.
Man har ikke adgang til beskeder og matches, heller ikke til svarene. Alt i alt en ret god datingside – især hvis du er seriøs med partnersøgningen!

Dette er kvindernes erfaringer

Appen er let at betjene og fungerer godt. Layoutet er tiltalende, og profilerne er ægte. Sammenlignet med andre hjemmesider er dette her et stort plus, her tager man åbenlyst mere hensyn til medlemmernes beskyttelse. Der klages ofte over, at man skal tegne et premium-medlemskab for at kunne bruge alle funktioner.

Kvinderne er meget begejstrede for "match-spørgsmålene", da de giver et seriøst og dybere indtryk at den potentielle partner.

Hvilke muligheder har du på Single.dk?

"Er Single.dk god? ". Det er et spørgsmål, der stilles ofte, som vi vil forsøge at besvare i det følgende.

Det er gratis at se og søge efter profiler ved hjælp af søgefunktionen. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at se profilbillederne, når man ikke selv har et. Så hvis du vil kunne kun se dig om på appen i fuldt omfang, skal du vise dig fra din bedste side! Der findes også en "swipe-funktion", der præsenterer dig for profilbilleder, og hvor man ved første øjekast beslutter sig med "ja" eller "nej".

Du skal først betale ved den første kontakt. Kommunikation koster – sådan er det på de fleste apps!

Single.dk app - Priser

  • 20 uger = 39 kr. /uge
  • 10 uger = 45 kr. /uge
  • 4 uger = 55 kr. /uge

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Single.dk app

Testresultat:

Single.dk app blev sidst testet i November 2023 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!