Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2024
Dating.dk mobile
Version: 04/2024

Dating.dk mobile

kærligheden starter her!

Vores vurdering 4

Vores anmeldelse af Dating.dk mobile 2024

Dating.dk anmeldelser: Bedste mulighed for at finde en partner, når du er på farten?

Dating.dk er en online dating-app, der har til formål at bringe mennesker tættere på hinanden og hjælpe dig med at finde en partner så nemt som muligt. Det er en stor hjælp, at Dating.dk er den mest populære dating-app i Danmark med over 530.000 registrerede medlemmer.

Det behagelige design gør partnersøgningen til en fornøjelse!

Registrering – mobil dating på den lette måde!

Registreringen på Dating.dk kræver udelukkende en gyldig e-mailadresse, et kælenavn og et kodeord. Du bliver også spurgt om dit postnummer. Derefter kan du oplyse generelle ting som vægt, højde osv. Nu ledes du videre til startbilledet, hvor der allerede er flere ansigter, der smiler pænt til dig.

Hvilke erfaringer har vores testpersoner gjort sig med appen?

Vi slipper gerne nogle mænd og kvinder løs, så de kan teste en portal. Der er meget interessant for os at se de synspunkter, der kommer ud af dette. Så hvad kan de sige om Dating.dk?

Det siger kvinderne:

Iht. kvinderne adskiller Dating.dk sig tydeligt fra konkurrenterne. Brugerfladen er overskuelig, og appen er let at betjene. Også udvalget af mænd er stort, hvilket ikke er så sært med det høje medlemstal. Et kritikpunkt er manglen på informationer, som man får i en profil, idet mange profiler indeholder for få oplysninger.

Det er praktisk og enkelt at tage kontakt. Man kan regelmæssigt få nye kontakter. Sidst men ikke mindst roser kvinderne prisen for appen! Alt i alt: Dating.dk er generelt en vellykket dating- app.

Mændenes erfaringer

Mændene kan øjensynligt godt lide de mange funktioner på Dating.dk, og de synes især om søgningen iht. bestemte kriterier. Også GPS-søgningen efter profiler i nærheden er populær. Et kritikpunkt er det begrænsede antal valgmuligheder, hvad angår premium-medlemskaber. Kundeservice er dog meget imødekommende og giver interesserede mulighed for at teste premium-medlemskabet gratis for en kort periode. Ligeledes roses siden for det lave antal falske profiler.

Sådan er priserne

Vi bliver ofte spurgt: „Er dating.dk godt?“. Det korte svar: Ja. Vi forsøger her at opsummere det vigtigste i vores anmeldelse. Som de fleste velrenommerede dating-apps er Dating.dk delvist betalingspligtig. Du skal dog først betale på Dating.dk, når du vil kontakte andre medlemmer. Du kan gratis oprette en profil, søge efter andre profiler og se i dem.

Dating.dk-appen har også en matching-funktion, som ved hjælp af dine svar på tre korte spørgsmål giver dig mulighed for at søge efter passende kandidater. Disse spørgsmål ændrer sig en gang imellem, og da svarmulighederne er stærkt begrænset, kan du give dit svar mere eller mindre vægt med en ”prioritetsregulator”. Eftersom spørgsmålene altid fornys, kan du blive foreslået et mere alsidigt udbud af potentielle matches.

Dating.dk mobile - Priser

  • 1 måned = 149kr.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Dating.dk mobile

kærligheden starter her!

Testresultat:

Dating.dk mobile blev sidst testet i April 2024 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!