Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Academic Singles App
Version: 07/2022

Academic Singles App

Find uddannede singler i dit nærområde

Vores vurdering 4

Vores anmeldelse af Academic Singles App 2022

Academic Singles findes nu som app, så du ikke går glip af matches, når du er på farten. Det er godt! Portalen bliver stadig mere populær. Det gælder om at følge med konkurrenterne. Ved vores tests i Danmark fandt vi ca. 120.000 brugere. De fleste af dem bruger allerede appen. På den måde er der større sandsynlighed for, at dine mails bliver besvaret hurtigere.

Vi har naturligvis også testet appen grundigt. Den findes til alle Android- og iOS-brugere. Når vi tester portaler, bruger vi for det meste to teams. Et kvindeligt og et mandligt. Hvorfor? Det er helt enkelt! På den måde får vi forskellige synsvinkler og kan fortælle dig om alle fordele og ulemper.

Her er vores kvindelige testpersoners erfaringer med Academic Singles

De fleste af vores kvindelige testpersoner var begejstrede over at have overblik over alle disse vigtige funktioner. Academic Singles-appen kan downloades og installeres hurtigt fra Appstore. Kvinderne havde på forhånd udfyldt personlighedstesten på computeren. De skulle altså kun logge på og kunne så gå i gang.

Appen er opbygget så enkelt, at du kan få overblik over alle informationer på én gang. Du kan se dine kontaktforslag, dine beskeder og hvem der har besøgt din profil. Iht. kvindernes erfaringer kan man se på Academic Singles, hvilke profiler der er komme til ved hjælp af en markering. Det er godt! Det kan ske, at der på én gang kommer mange nye kontaktforslag. På den måde mister du ikke overblikket.

Her er de mandlige testpersoners Academic Singles erfaringer

Mændene skulle udfylde personlighedstesten på smartphonen. Det var den første ulempe for det fleste. Man skal ganske vist kun klikke af ved de fleste svar og ikke skrive. Men svarene er meget små på displayet, så mændene med tykke fingre havde problemer med at udfylde. Vores tip: Gør som kvinderne, og udfyld på pc'en.

Ellers var der ifølge mændenes erfaringer ikke meget at klage over. De syntes især meget bedre om profilerne på Academic Singles-appen. Nu giver den meget lille grafik meget mere mening. De optager ikke så meget plads og ser meget bedre ud. Farvel til endeløse tekstmængder! På appen kan du også stadigvæk sammenligne kompatibiliteten med dine potentielle matches. På profilbilledet skal du bare klikke på cirklen med jeres matchende punkter, så kommer du direkte til dine resultater

Hvad er gratis på Academic Singles-appen?

Her gælder de samme regler som på desktop-versionen. Du kan sende én besked pr. medlem gratis. Men hvis du vil vide, hvem der besøger din profil på Academic Singles, skal du betale. Der gælder altså følgende: Hvis du ønsker konstant aktiv kontakt til de andre medlemmer, skal du tegne et premium-medlemskab.

Academic Singles App - Priser

  • 12 måneder = 349 kr./måned
  • 6 måneder = 499 kr./måned
  • 3 måneder = 599 kr./måned

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Academic Singles App

Find uddannede singler i dit nærområde

Testresultat:

Academic Singles App blev sidst testet i July 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!