Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Partner med Niveau App
Version: 06/2022

Partner med Niveau App

For singler med høje farventninger

Vores vurdering 5

Vores anmeldelse af Partner med Niveau App 2022

Partner med Niveau-app

Partner med Niveau stammer oprindeligt fra Tyskland og kendes der under navnet eDarling. Siden 2009 har dette site været en institution på det tyske marked for dating, hvis man er på udkik efter et seriøst parforhold. Det succesrige koncept har eksisteret i Danmark siden 2012 og har siden fået 120.000 medlemmer. På europæisk plan har partner med niveau 15 mio. medlemmer. Det giver et stort udvalg! Hvis du vil vide mere, kan du kigge forbi på vores mere uddybede test af sitet :-).

Det er hurtigt at downloade appen, og vi var spændte på at teste den. Som sagt, så gjort! Vi smed os på sofaen om aftenen for at registrere os, men stødte på et endog meget stort spørgeskema. Det er baseret på en psykologisk test, der skal analysere din karakter og præferencer, så du senere kan få passende parforslag. Visningen på den lille smartphone-skærm er ikke dårlig. Du kan se maks. to spørgsmål på én gang, men det varer et stykke tid, før du er igennem alt. Så op fra sofaen, og hen til computeren, så bliver det noget nemmere!

Ved pc’en tager det kun knap 30 minutter at udfylde spørgeskemaet. Derefter kan du lave en pæn profil med billeder af dig selv, du skal besvare endnu et par spørgsmål om dig selv, så de andre brugere kan se, hvad du søger. Desuden får du umiddelbart efter registrering kontaktforslag, som du kan bedømme. Hvis du vil skrive direkte med andre brugere, skal du betale for et medlemskab.

Hvad gør jeg så med appen?

Partner med Niveau-appen er i princippet kun et værktøj, hvor du kan se partnerforslag, læse og skrive mails, når du er på farten. Du kan også opdatere dit foto med den nye version af partner med niveau-appen. På lang sigt er det for besværligt udelukkende at bruge appen. Forestil dig, at du gerne vil skrive intensivt med en person. Så bliver det for bøvlet at sidde og indtaste lange tekster. Det er bedre at læse beskeden, når du er på farten, og senere besvare den på pc’en :-)

Partner med Niveau App - Priser

Ubegrænset kommunikation (Premium PLUS):

  • 6 måneder = 299 kr./måned
  • 3 måneder = 399 kr./måned
  • 1 måned = 549 kr.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Partner med Niveau App

For singler med høje farventninger

Testresultat:

Partner med Niveau App blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!