Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Parship App
Version: 06/2022

Parship App

Hvis du tager kærlighed alvorligt

Vores vurdering 3

Vores anmeldelse af Parship App 2022

Det er lykkedes for en af de gamle kendinge inden for online-partnerformidling at komprimere sit økonomiske koncept og stille det til rådighed for sine brugere. Det betyder, at du i en "lettere" version stadig kan tjekke dine kontaktforslag og skrive mails. Ikke desto mindre siger vi:

Den førende på markedet er også sjov, når den er mobil – du bør dog lave registrering og personlighedstest på pc'en!

Denne dominerende portal med over 50.000 danske medlemmer inden for området "søgning efter en livspartner" har et næsten afbalanceret forhold mellem mænd og vinder (48 %/52 %) og er desuden stolt over en akademiker-kvote på 50 %.

Det skal du vide om Parship-appen…

Parship-appen (iOS og Android) er virkelig god og det ideelle tidsfordriv, når du er på farten. Vi garanterer masser af sjov!

Begge apps får gode vurderinger i AppStores Parship app. Sommetider hører man dog lidt brok over lejlighedsvise svigt, men det er næsten tilfældet for alle mobile apps af og til... PARSHIP afhjælper dog de registrerede bugs så hurtigt som muligt.

Hvad enten du sidder i bussen, på arbejdet eller hjemme på sofaen – med PARSHIP-appen til din smartphone kan du flirte overalt. PARSHIP har i årevis begejstret relevante testmedier. Vores tip: Lav hellere personlighedstesten på computeren. Det er betydeligt mere behageligt...

Parship App - Priser

  • 6 måneder = 379 kr./måned
  • 3 måneder = 399 kr./måned
  • 1 måned = 499 kr.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Parship App

Hvis du tager kærlighed alvorligt

Testresultat:

Parship App blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!