Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
kvinde-sger-mand---hvilken-singleportal-har-de-fleste-af-denne-slags-annoncer-

Kvinde søger mand:
På disse datingsites kan kvinder i Danmark gøre et fund

kvinde søger mand - den klassiske rubrik blandt avisannoncerne, virker med nutidens online dating noget støvet. Hensigten er dog stadig den samme: Mand søger kvinde, og kvinde søger mand. Nu kommer det dog helt an på: Til hvad. Kvinde søger mand… til sex, til et fast forhold, til fælles cykelture eller som ledsager i en swingerclub? Vi har undersøgt datingsidernes forskellige tilbud inden for alle kategorier…

De bedste online matchmaking portaler

For at din søgning efter en partner hurtigt skal bære frugt, skal du først og fremmest beslutte dig for en passende partnerbørs på internettet.

Kvinde søger mand i Danmark … i lokalområdet eller længere væk?

Skal partneren bo i nabolaget, eller kunne du som kvinde bosiddende i København også forelske dig i drømmemanden fra Esbjerg? I første omgang råder vi dig til at bruge de lokale matchmaking-tilbud, for her har du mulighed for mest nøjagtigt at indkredse din partnersøgning efter postnummer.

Kvinder søger mand i Danmark … matchmaking eller kontaktannoncer?

Brug til en start noget tid på at udfylde en personlighedsprofil, der er udformet på videnskabeligt grundlag, på de seriøse matchmaking-sites. På basis af de dækkende oplysninger fra profilen får du som singlekvinde derpå kontaktforslag til singlemænd med en personlig profil, der stemmer meget præcist overens med din egen. De mere aktive kvinder, der i forbindelse med „kvinde søger mand“ gerne selv vil styre slagets gang, vil være bedre tjent med kontaktannonce-sites.

Vores tip til kvinder:

>> De bedste datingsites med kontaktannoncer i Danmark

>> De bedste Danske matchmaking sider

Kvinde søger mand … specielle datingportaler til specielle præferencer

Kvinder, der f.eks. søger en mand til fælles rejser, eller hvis partnersøgning sker efter ganske bestemte udvælgelseskriterier, har størst chance for succes på en af de talrige special-singlebørser for enlige forældre, singler med religiøs overbevisning eller singler i den bedste alder.

Vores tip til kvinder:

>> Niche datingsider

Kvinder søger mand … kun til sex eller en affære

Hvis kvinder søger en mand til et erotisk eventyr, anbefaler vi de lokale Casual Dating-portaler og Dating-portaler for gifte. Her kan du se dig diskret om efter en singlemand med de samme ønsker og længsler.

Vores tip til kvinder:

>> De bedste sexdating portaler i Danmark

>> De bedste portaler for Gifte og Samboende

Andet:

For alle kvinde søger mand-tilbud gælder det, at du i første omgang kan registrere dig gratis for at se dig helt uforpligtende om.

Internettet – en enestående chance for kvinder for selv at søge

Selvfølgelig kan man også søge andre steder. Avisannoncer med ”kvinde søger mand” findes stadig, ligesom der stadig findes barer, hvor man kan lære hinanden at kende. Men ingen andre steder end på nettet har kvinder mere frihed til at søge, og ingen andre steder kan man lære så interessante mennesker at kende som på de online platforme.

Inden for bestemte aldersgrupper, efter skilsmisser eller ved ekstreme arbejdsmæssige belastninger går vejen til et forhold altid via opskriften ”kvinde søger mand”. Det er blevet normalt, at kvinder i dag helt nøjagtigt har mulighed for at vælge, hvor de kan finde en partner til en elegant middag for to, en affære for et par uger eller en mand for livet.

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!