Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
elitedating---de-bedste-premium-datingportaler-for-elite-singler

Elitedating - de bedste premium-datingportaler for elite-singler

Hvordan møder man egentlig en millionær eller en professor?  Hvor gemmer eliten sig, og hvor befinder premium-segmentet af danskerne sig ved partnersøgningen? Elite dating er især populær hos kvinder, fordi en køn eller klog kvinde næsten altid håber på at finde en elite-mand.

De bedste online matchmaking portaler

Elitedating – skønhed møder rigdom, altså søgen efter fuldkommenhed

Også mænd vil gerne op i premium-klassen, hvor top-kvinderne befinder sig. Ved elitedating mødes alder for eksempel med skønhed eller rigdom med charme. Man må ikke glemme, at der i Danmark er en tradition for elite dating, og at mange kvinder og mænd stadig i dag gerne betaler 10.000 euro for en håndplukket partnersøgning, som jo også er en slags „elitedating“. Men vær ikke bekymret - det behøver slet ikke koste så meget.

Hvordan kommer man op i eliten, hvordan når man op i elitedating-klassen?

Det er egentlig ganske enkelt: Enten fødes man i eliten, eller også slider man sig ind i den. Jeg er en gang blevet fortalt, hvordan det foregår: Man møder en mand (eller kvinde) ved et arrangement, hvor "man mødes" - så har man allerede en fod indenfor og kan snuse lidt rundt. Hvis det alligevel ikke er noget for dig, eller hvis du har sceneskræk, har du jo internettet. Kvindelige professorer, læger og advokater – de venter alle på skønne mænd på elite dating. Også mænd er begejstret for denne slags premium-dating, hvad enten de søger skønhed, emotionel fuldkommenhed eller uddannelse på datingportalen.

Ikke alt, der står elite dating på, har klasse

Vi må desværre dryppe lidt malurt i bægeret: Det er ikke alle datingsites med et premium-område, der tilbyder elitedating. De, der virkelig er på udkik efter top-kvinder og top-mænd, bliver nødt til at søge der, hvor de findes - og du kan sikkert godt forestille dig, at man ikke møder eliten og datingsites, hvor der er bikini-fotos. "Premium" og "elite" bør danne et hele.

Elitedating betyder understatement og tilbageholdenhed

De typiske sites for elitedating er stadig partnerformidlinger. Eliten kan specielt lide PartnerMedNiveau.dk og be2.dk - alle disse har et højt gennemsnit af akademikere, folk med høje indkomster og skønheder, men også eliten fra kunstens og kulturens verden. Også den hjemlige udbyder Elitedaters.dk accepterer kun profiler, der lever op til sitets høje standarder.

Et insider-tip fra os: Mænd, der har penge, praler ikke med det, og kvinder, der er noget i offentligheden, tier oftest med det, man ønsker jo ikke at lokke gribbe til, vel? Derfor: Jo mindre man taler om penge, magt og skønhed, jo mere har man af det.

Elitedating: få en smagsprøve af eliten!

Mange nyere elitedating-sites egner sig også for folk (og her taler vi især om kvinder), der blot ønsker en smagsprøve af eliten. De, der ikke vil have millionæren eller professoren for altid, men kun se ham i øjnene under en kort, heftig affære, kan også gøre dette på elitedating-betingelser. I lang tid har der på Casual Dating-portalerne for kvinder eller på Datingsider for gifte, som C-Date Danmark været masser af muligheder for kvinderne for at få en aften med elitedating. Det er altså også muligt at tilbringe en enkelt nat eller et par skønne dage med en elite-mand eller en premium-kvinde. Vigtigt: Tag imod alle gaver og lyt godt efter, men kræv aldrig noget og spørg ikke om noget personligt.

Netdating-Eksperter-tip: Find akademikere og singler med et vist niveau på matchmaking-portalerne

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!