Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
dating-gratis---er-der-nogle-gode-datingsites--der-er-gratis-

Dating Gratis – er der nogle gode dating sites, der er gratis?

På nettet skyder dating sider op af jorden som svampe efter en varm efterårsregn. Nå man søger på "dating" på Google.dk får man alene 550.000 hits.

Vi ser dagligt på de mest forskellige gratis dating sider. Det er ofte billige kopier af de etablerede udbydere, der er fakes på mange gratis dating portaler, og databaserne fungerer ofte dårligt.

De bedste online matchmaking portaler

De fleste brugere stiller os det samme spørgsmål om og om igen:

Findes der slet ingen fantastiske helt gratis dating sider på internettet?

Svaret lyder: "Nja – der findes helt sikkert enkelte, fremragende dating sider, som er delvis gratis."

Lad os forsøge at forklare dette lidt uklare, svævende udsagn om gratis dating sider:

  • Et datingsite med respekt for sig selv skal nu om dage have noget at byde på rent teknisk for at tiltrække de online forvænte brugere. En „Hvem er online nu“-funktion hører sammen med en mulig filter-funktion mod vedhængende beundrere til singlernes minimumskrav. Og listen af "Must-have"-features inden for online dating bliver længere og længere.
  • Det er nødvendigt med en hel del marketing-knowhow for at kunne leve op de krævende singlers forventninger. Det er selvfølgelig ikke gratis! Nye medlemmer dagligt - gerne rigeligt fra dit eget område - gør, at et datingside bliver mere tiltrækkende! Ellers ville du nemlig hurtigt komme til at kede dig.
  • Er alt dette allerede på plads, og er dating sitet blevet godt modtaget af brugerne, er næste skridt at behandle kunderne godt – og dette er vel at mærke ikke en bibeskæftigelse, der kan styres med venstre hånd. Prøv at forestille dig verifikationstjek af 8.000 nye tilmeldinger om dagen, behandling af spørgsmål og klager, servere der går ned og måske skal opgraderes eller udskiftes.

Alt dette betyder stadigt større omkostninger for de gratis dating sider!

Hvordan skal dette finansieres? I dag kan et gratis dating side ikke finansieres af reklame alene. Og gratis dating portaler, der til stadighed står og blinker med bannere, bliver hurtigt staffet med ringeagt af singler.

Nogle avisforlag tilbød indtil 2005 fantastiske gratis dating sider. Delvis fordi det var smart. Ofte også for at få adresser, som kunne bruges til andre interesser eller sælges til en partner. Disse tilbud er dog lukket ned i stor stil, og man integrerer i stedet et modul af ledende dating sider som for eksempel Match.com, Parship.dk eller be2.dk på sin nyhedsportal - ikke gratis, men mod betaling naturligvis.

 

De delvis gratis datingsider

Nogle af de virkelig gode dating-udbydere giver delvis gratis dating tilbud. Som potentiel kunde kan du frit browse profiler, se kontaktforslag og oprette din egen søgeprofil. På enkelte dating sites kan du endda også besvare kontaktanmodninger fra andre singler.

Ofte kan du også svare på henvendelser gratis!

Hvis du kan lide de gratis dating sider og gerne aktivt vil skrive til andre singler, skal du for det meste købe et medlemskab, der giver adgang til en lang række funktioner, for eksempel egen email-adresse, instant messaging, automatisk information på sms, bedre placering af din kontaktannonce i søgeresultaterne osv. Dette varierer fra udbyder til udbyder, læs mere på datingsider anmeldelser.

Faktum er, at dating sider ikke fungerer gratis, og at udbydere skal investere en del penge i teknologi, sikkerhed, personale og marketing for at kunne blive på markedet. Helt dating gratis og uden indtægter i form af medlemsbidrag er næsten umuligt.

Den nye "freemium"-model på de delvis dating sider gratis

I omkring 2010 lancerede Badoo den såkaldte "freemium-dating": De i mellemtiden 150 mio. brugere på verdensplan kan godt benytte disse datingsider gratis . De, der ønsker noget mere, f.eks. en førsteplads i de andre singlers søgeresultater, eller som vil sende virtuelle gaver, må købe yderligere "superpower"...

Vi er i vores tests kommet frem til, at brugerne af disse brogede og smart opsatte freemium-datingsider som regel er meget unge og kun søger overfladisk. Dette fører os til et helt væsentligt punkt:

De, der ikke skal betale, har ofte hurtigt glemt et gratis dating site!

Hvis der er en undtagelse fra denne regel om dating gratis, hører vi gerne fra jer!

Uuuups: Vi kommer dog i tanker om nogle få undtagelser ved dating gratis: Flirtbørser, der på grund af sin meget lille målgruppe (høje singler, handicappede singler osv.) har overskuelige udgifter. Her findes der virkelig nogle fantastiske gratis datingudbydere, der inden for sine muligheder og med en utrolig idealisme kan stable noget fantastisk på benene. Denne udbyder finder du i rubrikken Niche-Datingsider.

 

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!