Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
hvordan-skriver-du-gode-kontaktannoncer-

Hvordan skriver du gode kontaktannoncer?
Sådan er du sikker på at blive set!

Flere hundrede tusinde danske singler har lagt en kontaktannonce på internettet. På den ene side er det naturligvis en fordel for alle med så stort et udvalg, men på den anden side skal der så omvendt mere til for selv at blive bemærket blandt alle de andre singler.

De bedste portaler med kontaktannoncer

Hvordan du bærer dig ad med at blive set kan du læse om i denne artikel med tips til din kontaktannonce!

Tip 1: Forestil dig, at din kontaktannonce er en reklame i et lækkert magasin – blot er du selv produktet. Målet er at få lige præcis din reklame til at skille sig ud i mængden!
Har du allerede flirtet med en person online, ved du også godt, hvad man går efter som det første ... ellers får du lov at gætte tre gange.

Tip 2: Et profilfoto i din kontaktannonce er et must!
Uden billede i din annonce kan du være næsten sikker på at forsvinde nemt og ubemærket i mængden af andre singler.

Tip 3: Overskriften på en kontaktannonce er nøglen til succes!
I en førsteklasses kontaktannonce er det vigtigt med en overskrift, der vækker opmærksomhed hos de andre singler og gør dem nysgerrige efter at læse resten af din kontaktprofil.

Tip 4: Undgå negative vendinger i din annonce, såsom:
"Egentlig er det her slet ikke mig, men en god ven fik mig til at oprette en profil herinde, fordi jeg sikkert ellers aldrig ville få en partner ..."

Tip 5: Undgå ligeledes utroværdige overdrivelser i din kontaktinformation såsom:"Jeg har muskler som Arnold Schwarzenegger, en IQ som Albert Einstein, humoristisk sans som Danny DeVito og guddommelig charme som Richard Gere!"

Tja, den er der vist ingen, der hopper på. Og hvis der er en, der er så naiv at gøre det, har du sikkert ikke lyst til at indlede et forhold til sådan en person alligevel, vel? Vej dine ord en ekstra gang!

Tip 6: Formuler din kontaktannonce lidt positivt og spændende!
Overvej først seriøst, hvad du vil skrive, og formuler dig så vidt muligt kort, præcist, positivt og ærligt. Tænk på, hvilke forventninger læseren af din profil måske har, og hvordan du kan opfylde dem.

Tip 7: Om dig: Hvem er du, og hvem søger du?
Her har du muligheden for at fremstille dig selv mere detaljeret. Læseren af din profil bør føle sig så tiltrukket af din tekst, at han eller hun får lyst til at lære dig nærmere at kende. På alle kontaktportaler lurer fristelsen for at imitere i stor stil. Derfor endnu en gang: Gør dig lidt umage med at oprette din kontaktannonce og -profil og forsøg så vidt muligt at skille dig ud fra de andre singler!

Tip 8: Lav en liste over personlige egenskaber, som både du selv og andre værdsætter hos dig. Inkorporer disse egenskaber i din „reklamekampagne“.

Tip 9: Målet for en kontaktannonce er at få svar

Derfor skal du altid i din kontaktannonce opfordre læseren til at skrive et svar til dig. Skab tillid! Så opnår du at få et værdifuldt svar med oprigtig information om personen på den anden side!

 

Og endnu et par tips til, hvordan du vælger det rigtige foto:

Overvej først det følgende:

 • De fleste skuespillere og modeller, hvis billeder du dagligt bombarderes af, har du aldrig set i usminket og uretoucheret tilstand.
 • Tro aldrig, du er for gammel, grim eller tyk til et datingprofilfoto! Du kan nemlig ikke vide, hvad læseren af din kontaktannonce mener om den sag!

Hvis du starter helt fra bunden og ikke lige har et brugbart billede i din computer, så forsøg dig lidt frem, til det lykkes at få taget et godt profilfoto.

Hastværk er ofte lastværk:

  • Vælg et profilbillede, som viser dig i en hverdags- eller fritidsaktivitet. Det siger samtidig noget om dig selv.
  • Kontaktannonce, sidespring, partnerformidling eller blind date – hvad er du ude efter?
  • Vis dit ansigt!
  • Smil!
  • Husk: kun én person i et profilbillede!
  • Ingen foto-collage!
  • Ingen sjove rammer!
  • Ingen tegneseriefigurer!
  • Ingen nøgenfotos – i det mindste ikke i selve kontaktannoncen!

  Læs mere om de bedste 3 portaler med kontaktannoncer:

   

   

   Expert Cedric Liermier
   Top

   Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

   Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

   Sammenlign!
   Sammenlign datingsiderne!