Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
blind-date--laid-back-er-helt-fint--men-hold-dig-p-den-sikre-side-

Blind date:
Laid back er helt fint, men hold dig på den sikre side!

Partnersøgning på internettet har som bekendt masser af fordele: uafhængigt af tid og sted kan singler over hele verden lære hinanden at kende tusinde gange mere effektivt end på et hvilket som helst diskotek!

De bedste portaler med kontaktannoncer

Men pas på: Løgnere og bedragere findes overalt, men især under internettets virtuelle, anonyme dække kan selv singler, der normalt ikke ville lyve, uhindret komme afsted med lidt af hvert ... for ingen kan jo se dem. Derfor skal du selvfølgelig også tænke dig om en ekstra gang, før du går på date med et internet-bekendtskab. Overvej eventuelle risici og tag dine forholdsregler.

Tip 1: Stol ikke på alt og alle!
Selv når du har en følelse af at have fundet den helt rigtige, skader det aldrig med en portion sund skepsis. Det er altid bedre at blive positivt overrasket end det modsatte. Vær opmærksom på enhver underlig adfærd eller selvmodsigende udsagn. Afslut kontakten, hvis du instinktivt føler, det er det rigtige at gøre!

Tip 2: Spring ikke straks ud i en blind date!
Du kan som regel godt regne med, at svindlere mister interessen for dig hurtigt, hvis du ikke har travlt med at komme på en blind date med dem, men gerne først vil lære dem at kende i ro og mag.

Tip 3: Vær ikke for naiv!
Helt som i den virkelige verden: lige så lidt som et sympatisk, velplejet udseende er en garanti for, at dit nye bar-bekendtskab er en god og redelig person, lige så lidt kan du være sikker på, at den venlige, høflige tone i beskederne fra din nye internetpartner, ikke dækker over mindre oprigtige motiver.

Tip 4: Snak i telefon, før I mødes!
Grib telefonen, hvis en kontakt synes næsten for god til at være sand. De fleste lystløgnere har trods alt ikke nerver til at forstille sig i en direkte telefonsamtale. Derudover kan du benytte lejligheden til at få et lidt mere detaljeret billede af din nye flirt – og høre, om hans eller hendes stemme nu også lyder så tillidsvækkende som ventet.

Tip 5: Intuition kommer før høflighed!
Vær aldrig for høflig til at trække dig fra en blind date i sidste øjeblik, hvis du har en dårlig mavefornemmelse!

Tip 6: Til en blind date skal du vælge et neutralt sted med nødudgange!
Det første møde bør finde sted et neutralt, offentligt sted efter dit (!) valg. Så er du sikker på at føle dig tryg og veltilpas, og desuden ved du, hvor toilettet og nødudgangen er ... .

Tip 7: Sørg for at have en "skytsengel" til din første date!
Indvi dine venner i dine date-planer og informer dem grundigt, hvis det drejer sig om en første date. Især blandt kvinder er det udbredt at ringe til en veninde på et aftalt tidspunkt i løbet af daten; man kan have aftalt et par koder på forhånd à la:

  • "Nej, lad os tage ud at svømme på onsdag!", som kan betyde: "Fyren er skrækkelig, kunne du ikke komme tilfældigt forbi og redde mig?"
  • "Ja, i morgen kan vi godt tage ud at løbe." kan omvendt betyde: "Sød fyr, jeg ringer senere og fortæller dig mere!"

OG NU TIL DET VIGTIGE!

I de andre afsnit har vi givet dig masser af tips til din næste blind date. Hvis du følger dem alle, kan det stort set ikke gå galt. Husk, at en blind date naturligvis også kan være utroligt ophidsende, erotisk og vildt spændende. Så glæd dig bare!

Forvent ikke alt for meget af en blind date – den fører sjældent til dit livs kærlighed, og du risikerer blot at blive skuffet. Forvent heller ikke – vores tidligere tips til trods - at blive overfaldet af en massemorder (det sker heldigvis yderst sjældent ;-) ). En ting er nemlig helt sikker: En blind date er altid et vidunderligt alternativ til en aften foran fjernsynet.

Held og lykke på din næste date!

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!