Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
single-flirt-via-datingprofiler-og-kontaktannoncer

Single flirt via datingprofiler og kontaktannoncer:
Succesfuld kontakt på datingsider

Har du tilmeldt dig en datingside og vil gerne i gang med at flirte for alvor? Alletiders! Her er et par tips, som kan forhøje dine flirt-chancer drastisk:


De bedste portaler med kontaktannoncer

  • Opbyg tillid og væk interesse hos den person, du kontakter!
  • Fremstil dig selv åbent og ærligt, så din partner kan danne sig et realistisk billede af dig!
  • Forsøg at komme på bølgelængde med hinanden. Prøv at ramme stilen i din partners profil i det svar, du skriver til vedkommende.
  • Komplimenter i moderate mængder hører enhver flirt til! Men forstå at holde igen, så det ikke lyder overdrevet og falsk.
  • Hold din flirten i en positiv, munter tone!
  • Udelad i første omgang al kritik i en online flirt! Visse personer er af den forkerte overbevisning, at de ved at kritisere andre giver et særligt intelligent og begavet indtryk. Som regel er det modsatte tilfældet!
  • Pral er også i en internet-flirt uvelkomment og unødvendigt!
  • Selvbevidsthed og selvironi er derimod i orden!
  • Også i flirte-verdenen gælder reglen: No risk, no fun!
  • Spekuler ikke alt for meget over teksten, men vær også lidt spontan! Flirten på nettet behøver ikke være en dødsensalvorlig sag.

Nu til næste trin: Hvordan svarer jeg på kontaktannoncer?

Tip 1: Den emotionelle eller rationelle type?
Hvis en person allerede i kontaktannoncen - og i de første e-mails - virker alt for rationel eller emotionel for dig, passer det sikkert også i virkeligheden. Spild ikke mere tid på vedkommende!

Tip 2: Undgå kedsomhed!
Får du fornemmelsen af, at du keder din partner til døde, så tag stille og roligt tyren ved hornene. Spørg åbent, hvorfor vedkommende tager så lang tid om at svare, og spørg også gerne direkte, om han eller hun ikke længere er interesseret. Så behøver du jo heller ikke selv bruge mere tid på den sag … .

Tip 3: Undgå misforståelser!
Ved skriftlig flirten er det næsten uundgåeligt, at der opstår misforståelser, som normalt ville være undgået i en almindelig konversation. Spørg altså hellere en gang for meget end for lidt, hvis du vel at mærke er oprigtigt interesseret, men faktisk ikke helt forstod sammenhængen.

Tip 4: Godt humør!
Kommuniker med dine udvalgte partnere på en høflig og positiv måde, gerne med et strejf af humor. Hvis du faktisk er i rigtig dårligt humør, så vent hellere til i morgen med at skrive tilbage.

Tip 5: Vær opmærksom!
Læs andres kontaktannoncer opmærksomt, så du får det hele med. Bid mærke i eventuelle fællestræk mellem jer og brug dem som konversationsemner. På den måde viser du oprigtig interesse i din partner og får nemmere gang i en interessant samtale.

Tip 6: Chat!
Senest efter den anden e-mail bør du tage dig sammen til at spørge din potentielle partner, om han eller hun kunne tænke sig at chatte med dig.

Tip 7: NO-GO: Gamle parforhold!
Glem aldrig, at det drejer sig om at danne et nyt parforhold - ikke om alle dem, der gik forud.

Tip 8: Forbliv spændende!
Lad ikke den første chat trække ud i evigheder, men afslut efter en halv times tid. Forsøg ikke at lade dig rive fuldstændig med, men brems op i tide, så du efterlader „appetit på mere"!

Næste trin: Hvordan aftaler jeg en telefonsnak?

Det kribler allerede i maven, og nu ville du virkelig gerne høre din partners stemme? Så er tiden kommet til næste trin i flirtkommunikationen. Der er ingen grund til at vente til det rette tidspunkt; følg blot din mavefornemmelse og spørg åbent: "Hmm, jeg kunne rigtig godt lide at chatte med dig, og der er faktisk meget mere, jeg godt kunne tænke mig at spørge dig om ... men jeg er lidt træt i fingrene af at chatte, og jeg er ærligt talt ret nysgerrig efter at høre din stemme. Ville det være ok med dig at snakke kort i telefonen? For jeg håber da, du også har fået et positivt indtryk af mig?"

Og det næste trin: Hvordan og hvornår inviterer man på den første date?

Senest efter den tredje telefonsnak kan du godt tillade dig at spørge konkret om en date: "Altså, nu kommer jeg dig nok i forkøbet, men jeg kunne godt tænke mig at spørge, om vi ikke skulle mødes på et tidspunkt et eller andet sted ude i byen og få os en hyggelig, uforpligtende sludder over en kop kaffe?" Den er svær at afslå!

Nu bliver det alvor: Den første date!

Gør dig lidt lækker og klæd dig pænt på – men lign heller ikke noget, der slet ikke normalt ville være din stil! Lad dig ikke bringe helt ud af fatning af bar nervøsitet. Tænk på, at din partner sikkert har det på helt samme måde. Tag et par dybe indåndinger, før I mødes, og øv dig bare i at smile på forhånd – træd så ind på caféen i den mest charmerende udgave af dig selv ... .

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!