Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
moderne-teknik-brugt-i-partnersgning---sdan-virker-online-partnerformidling

Moderne teknik brugt i partnersøgning:
Sådan virker online partnerformidling

Den vigtigste forskel mellem kontaktannoncer og online partnerformidling består i, at du som single ikke selv behøver søge efter en partner, men i stedet for vil modtage egnede partnerforslag.

Det helt store spørgsmål, når det drejer sig om online partnerformidling, er dog hvordan denne formidling overhovedet foregår? Så meget kan vi godt afsløre: der sidder ikke en brevkasse-dame i den anden ende af online-linjen og sorterer billeder og beskeder, sammenligner profiler og sammensætter par.

De bedste online matchmaking portaler

Teknikkerne, som kontaktbureauerne benytter sig af til deres online partnerformidling, er: Personlighedsprofil og spørgeskemaer

For en succesfuld online partnerformidling er det først påkrævet allerede ved tilmeldingen at udfylde et omfangsrigt spørgeskema. Derved sikrer kontaktbureauet sig i første omgang en masse data. De vigtigste blandt disse er informationer såsom:

  • Fakta om personen
    Alder, størrelse, postnummer, køn ...
  • Faktuelle ønskekriterier
    Aldersgruppe, højde, søgeradius eller -område
  • Parpsykologiske spørgsmål, egenskaber og præferencer
    Svar på forskellige spørgsmål à la „Går du op i at spare penge?“ eller „Kan du lide at rejse?“

Efter at have udfyldt spørgeskemaet sammensætter mange kontaktbureauer ud fra oplysningerne en personlighedsprofil, som vises inde i din profil på websitet. Personlighedsprofilen er grundlaget for, at en online patnerformidling kan foretages.

Online partnerformidling: Matchning for begyndere

Basisudgaven af en vellykket online matchning beror på det grundlæggende princip om dobbeltsidet bedømmelse:

Alt efter graden af overensstemmelsen med dine ønskekriterier bliver alle singler tildelt et vist antal point. Således kan man også vende det hele rundt og se, hvor godt du selv svarer til din partners ønskekriterier. Begge point lægges sammen og resulterer i en rangliste af forskellige singler, som ifølge dine egne angivelser burde passe bedst til dig.

Opnår en single en vis minimumscore, anses han eller hun for at være en egnet kandidat for dig. Sådan kan online partnerformidling finde egnede partnere til dig så effektivt som muligt.

Den personlige partnerformidlers „ekspertviden“ er altså blevet forvandlet til et specialiseret computerprogram, som baseret på parpsykologiske teorier muliggør en hurtig og effektiv, online partnerformidling.

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!