Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Interview med Single.dk

Interview med Single.dk:

Danmark elsker Single.dk. I det mindste er der ingen anden online datingportal, der vokser så hurtigt. Hvad skyldes det?

Vi mødte Rune Heickendorf, en af grundlæggerne af og CEO hos Single.dk, og stillede ham et par spørgsmål. Det kom der noget spændende ud af.

  Single.dk har de sidste ti år været en af de største inden for online dating i Danmark. Hvor store er I egentligt på det danske marked i forhold til jeres konkurrenter?

   Den nyeste data fra Danish Media Research viser at vi er det 2. største datingsite i Danmark, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af. Online dating handler i høj grad om at kunne tilbyde et stort udvalg af profiler, så det er vigtigt for os at være en af de største.

    Hvad adskiller Single.dk fra andre datingportaler som f.eks. Match.com eller Dating.dk, hvad gør jer mere attraktive end konkurrenterne?

     Vores tjeneste er baseret på et unikt og meget dybdegående matchssystem der er udviklet i samarbejde med en række danske eksperter inden for livsstil, kærlighed, samliv og sex, og på den måde kan vi bedst muligt finde ud af hvilke singler der passer bedst sammen både nu og på sigt.

      Med hvilke formål kommer singlerne til jer? Hvad søger de?

       Vores medlemmer dækker et meget bredt spektrum, men den typiske bruger er i slutningen af 20’erne, træt af at fjolle rundt og vil gerne finde en seriøs partner med henblik på at stifte familie. Den anden typiske bruger vi ser er blevet skilt i løbet af de sidste par år, og er blevet klar til at få kærligheden ind i sit liv igen.

        Har du en ide om, hvor høj succesraten er på Single.dk?

         Vores seneste undersøgelse viste at omkring 60 mennesker finder en partner hos os hver dag.

          Falske profiler, svindlere og ægteskabsbedragere har i lang tid været et stort emne inden for online dating. Hvordan beskytter du din portal mod misbrug?

           Vi har en lang række systemer der konstant analyserer den data der kommer ind, med henblik på at afdække mistænkelige brugsmønstre. Vi har også den fordel at Danmark er et meget lille land med sit eget sprog, hvilket gør det svært for disse mennesker at fremstå troværdige, da de typisk befinder sig i den anden ende af verden. Problemet er langt større i engelsktalende lande.

            Hvor mange af jeres brugere benytter jeres tjeneste fra mobiltelefoner?

             En meget stor del af vores trafik foregår via vores mobile apps til iOS og Android, samt vores mobile webapp. Op imod 80% af medlemmerne tilgår vores tjeneste via mobilen, men de fleste af disse mennesker gør det når de er på farten, og bruger så deres computer derhjemme om aftenen. Vores iPhone app er ekstremt populær, og en af de bedst sælgende apps i hele Danmark.

              Og når vi taler omsætning, hvordan ser du så fordelingen mellem mobil og online?

               De fleste af vores medlemmer opretter deres profil fra en computer, når de sidder derhjemme om aftenen og har god tid til at gøre det. Det er derfor også fra computeren at de køber deres medlemskab. Mobilen bruger som oftest efterfølgende til at kommunikere med andre medlemmer på farten.

                Enkle, gratis mobile apps som Tinder er også blevet et stort hit her i landet. Hvad mener du om denne tendens? Betragter du Tinder som en konkurrent?

                 Vi følger selvfølgelig apps som Tinder nøje. Men indtil videre har der ikke været noget tegn på at det har haft en negativ indflydelse på vores forretning. Det er til gengæld min fornemmelse at det hjælper flere mennesker med at få øjnene op for at møde en partner via internettet, og chancerne for at de efterfølgende kommer til os for at få en mere seriøs oplevelse med større succesrate tror jeg er store.

                  Har du selv brugt Single.dk?

                   Ja jeg har selv fundet min partner på Single.dk. Vi er stadigvæk lykkelige sammen. Vi bor sammen og har fået en datter.

                    For at afslutte vores samtale vil jeg gerne kaste et blik ud i fremtiden: Single.dk i de næste fem år, hvordan ser dine ønsker og planer ud?

                     Vores undersøgelser viser at der stadigvæk er rigtig mange singler derude som aldrig har givet online dating en chance. Vi ønsker at få fat i disse mennesker og hjælpe dem med at bringe kærligheden ind i deres liv.

                     Mange tak for snakken! Vi ønsker jer held og lykke i fremtiden!

                      

                      


                     Expert Cedric Liermier

                     Yderligere interviews ud over det med "Single.dk":

                     Top

                     Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

                     Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

                     Sammenlign!
                     Sammenlign datingsiderne!