Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Interview med C-date

Interview med C-date:

Casual dating, der kan oversættes til ”forhold uden forpligtelse”, er i stadig fremgang. En af grundene til denne succes er casual dating-portalen C-Date.dk. Vi mødte direktøren for C-Date, Heinz Laumann, til et interview.

Hr. Laumann, hvorfor er Casual Dating så populært?

Casual er så populært, fordi mange mennesker af forskellige årsager ikke ønsker faste parforhold, men på samme tid vil de gerne nyde godt af de fordele, som et forhold tilbyder. Det er dejligt at gå ud og spise to sammen, at tilbringe nogle aftener sammen i tosomhed, og kropslige aspekter spiller naturligvis også en stor rolle. Vi hos C-Date tilbyder den vel nok bedste platform til denne søgning til alle interesserede.

Præcist hvilken service tilbyder C-Date.dk?

Vi giver folk mulighed for at finde en partner til bestemte begivenheder. Begge parter er klar over, at det ikke drejer sig om noget varigt forhold.

Drejer det sig først og fremmest om sex hos C-Date.dk?

Nej, Det gælder først og fremmest om at bringe mennesker sammen, som har de samme ønsker, og som ønsker at mødes en eller flere gange. I mange tilfælde drejer det sig her om sex. Men vi har mottoet: Du må alt og er ikke tvunget til noget.

Mange sider af denne slags går for at være noget snuskede. Gælder det også for C-Date?

Se på vores side. Det er noget helt andet end en billig pornoside. Vores slogan ”Casual dating med stil” passer godt. Hos os gælder det ikke om at sende sexbilleder til hinanden. Hos os kan hr. A for eksempel finde en kvinde i nærheden, som han kan spise med og have sex med en gang imellem. Helt ukompliceret.

Er danskerne meget interesserede i casual dating?

Ja, interessen er kæmpestor. Siden vores start i Danmark i 2008 er C-Date vokset med mere end 100 personer hver dag. Det er i øjeblikket især uddannede mennesker med høje stillinger, der tilmelder sig.

Hvorfor er C-Date bedre end sine konkurrenter?

Fordi vi er de eneste, der målretter vores fokus på casual dating. Hos os drejer det sig ikke om at arrangere et enkelt sexmøde. Vi ønsker at bringe to mennesker sammen, der vil og kan forsøde deres liv i et bestemt tidsrum.

Hvordan vil I sikre, at jeg møder den rigtige partner?

Alle, der tilmelder sig, udfylder først en profil. Der kan vedkommende angive nøjagtigt, hvad han eller hun leder efter og er til. Hetero, bøsse, lesbisk, bi, uden begrænsninger osv. osv. Vores system nedsætter antallet af fiaskoer til et minimum. Tro mig.

Ville du selv melde dig til C-Date?

Hvis jeg havde brug for det: ja! Produktet er ganske enkelt godt, og forholdet mellem pris og ydelse passer!

Fortæl os så til sidst om, hvordan I planlægger at videreudvikle C-Date i Danmark i de kommende år.

Vi regner med en betydelig vækst i antallet af premium-medlemmer. Jeg mener ikke, det er urealistisk, at brugerantallet bliver fordoblet i de næste to år. Casual dating er den lette, ukomplicerede trend, der skaber glæde i denne tid …

Mange tak for snakken! Vi ønsker jer held og lykke i fremtiden!


Expert Cedric Liermier

Yderligere interviews ud over det med "C-Date.dk":

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!