Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Interview med be2

Interview med be2:

Dr. Robert Wuttke kan være stolt. Grundlæggeren af be2 har skabt en online partnerformidling, som er kommet helt til tops. Med over 13 mio. medlemmer i mere end 30 lande er be2 en af de helt store partnerformidlingsportaler. Virksomheden beskæftiger mere end 250 medarbejdere alene i sit hovedkvarter. Vi mødte Wuttke til et interview.

Dr. Wuttke, hvorfor grundlagde du i sin tid be2?

Dette spørgsmål vil jeg gerne besvare med et modspørgsmål. Findes der noget bedre end at bringe mennesker sammen? Online dating fascinerede mig først og fremmest, fordi det er muligt på denne måde at bringe mennesker sammen, der ellers ikke ville have en chance for at møde hinanden på andre måder.

Det lyder forståeligt. Men det er de færreste, der tænker på den måde, som bestemmer sig for at grundlægge en online partnerformidling som be2. Hvordan kan det være, at du gjorde det? Jeg har altid interesseret mig for sociologi, altså videnskaben bag menneskers liv med hinanden. Derfor har jeg også taget en af mine to doktorgrader i sociologi. I kraft af forskelige erfaringer i erhvervslivet inden for medie- og onlineområdet havde jeg således den knowhow, der skulle til, for at starte be2.

Hvad er det, der gør be2 så anderledes?

Vi er en virksomhed, som ledes meget seriøst, og som tilbyder sine medlemmer et kvalitetsprodukt for pengene. Vores primære formål er at føre par sammen, der har en meget stor chance for at få et langt, lykkeligt forhold. Hertil bruger vi en meget detaljeret personlighedstest, som vi selv har udviklet. På den måde kan vi se, hvem der passer til hvem. Hermed har vi været i stand til at nedsætte antallet af ”fiaskoer” betydeligt. Tilbagemeldingerne fra be2-medlemmerne fra hele verden er også meget positive.

Hvad angår ”hele verden”: Hvor er be2 så repræsenteret nu?

Puuh. Det bliver sværere og sværere at besvare dette spørgsmål uden at glemme et land.

Men vi er nu repræsenteret i 36 lande og på seks forskellige kontinenter.

Hvordan kan I så garantere, at de danske medlemmer ikke svigtes? Vi har ca. 250 medarbejdere, der gør en stor indsats for at tage sig af alle be2-medlemmer. Der er naturligvis også medarbejdere, der kun er ansvarlige for specielle lande. Det gælder selvfølgelig også for Danmark. Vi ved, at tilfredse medlemmer er den bedste reklame.

Hvorfor tror du, at de personlighedsprofiler, som man anvender hos be2.dk, egner sig godt til datingsider?

På datingsider findes der meget forskellige mennesker med forskellige behov. Et af disse behov er at finde en partner til et langvarigt forhold. Derfor giver det mere mening, at alle, der ønsker et langt forhold, straks modtager passende forslag i stedet for skulle gennemgå en stor mængde data for senere at finde ud af, om partneren passer eller ej.

Hvad kan de danske be2-brugere se frem til?

De kan se frem til altid at få den bedst mulige service og en meget stor mulighed for succes med vores produkt. Vi har opnået en stor erfaring i Danmark og vil forsøge at overbevise endnu flere singler om, at de skal tilmelde sig hos os. Alle nye medlemmer er en potentiel partner for en anden.

Dr. Wuttke, mange tak for snakken!


Expert Cedric Liermier

Yderligere interviews ud over det med "be2.dk":

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!