Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Interview med Partnermedniveau

Interview med:

David Khalil

Direktør for Direktør hos Partnermedniveau.dk

fra 07.08.2013

Interview med Partnermedniveau:

Danske netdating-eksperter talte med David Khalil, direktør hos Partnermedniveau.dk. Vi talte bl.a. om, hvad Partnermedniveau er bedre til end andre portaler, hvorfor online partnerbørserne er på populære i Danmark, og hvordan situationen ser ud i andre lande. Ud af dette kom der et spændende interview samt nogle overraskelser.

Tillykke hr. Khalil. På et år har du gjort Partnermedniveau.dk til en stor succes inden for området online partnerbørser. Omkring 120.000 danske singler har allerede tilmeldt sig jeres portal. Fortæl os om jeres forretningshemmelighed!

Khalil: Vi har altid fulgt ét mål: tilfredse kunder. Vores hovedfokus ligger på at yde den bedste service og at tilbyde den størst mulige gennemsigtighed over for vores kunder. Vi har allerede opnået mere end 10 mio. singler som medlemmer i hele Europa – og der kommer stadigt flere til. Men det er vigtigt at understrege, at det ikke kun er vores fortjeneste. Vi har vores fantastiske medarbejdere, der arbejder hårdt hver dag.

Jeres partnerformidling er kendt i 12 europæiske lande under navnet „eDarling“. Hvorfor hedder den Partnermedniveau.dk og ikke eDarling i Danmark?

Da vi startede i andre lande, fandtes der allerede overalt partnerformidlinger for akademikere. Derfor så vi ingen chancer for os i denne dating-niche. Med Partnermedniveau grundlagde vi en partnerformidling for alle målgrupper. I Danmark fandtes der dog endnu ingen konkurrence inden for datingområdet for singler med en højere uddannelse, derfor besluttede vi at gennemføre dette koncept for at nå denne målgruppe.

Findes der også singler, som du ikke ville anbefale Partnermedniveau til, singler som ikke passer til Partnermedniveau?

Ja, selvfølgelig gør der det! Jeg vil ikke anbefale Partnermedniveau til singler, som kun er på udkik efter en hurtig flirt eller måske kun sex – det findes der andre portaler til. Singler, som søger et seriøst forhold på Partnermedniveau.dk, befinder sig godt hos os, det viser vores formidlingstal. Nå de har tilmeldt sig, spørger vi dem om, hvad de søger. Derefter får de straks partnerforslag fra os. Vores system fungerer fantastisk.

Man skal besvare mere end 200 spørgsmål i den videnskabelige test ved tilmeldingen. Er der ikke mange singler, der giver op allerede her, eller hvad?

Jo, du har ret. Det sker, at nogle singler giver op, inden de når til vejs ende. Det kan ses som noget negativt, men også som noget positivt. Trods alt så mener vi, at vi på den måde filtrerer dem fra, der virkelig er på udkik efter en ny partner. De, der seriøst leder efter en ny livspartner på Partnermedniveau.dk, kan godt bruge 30 minutter på en personlighedstest, der for øvrigt giver os nogle ganske vigtige oplysninger til vores partnerforslag.

Apropos, hvor lang tid skal jeg så vente, indtil jeg har fundet partneren for livet via Partnermedniveau.dk? Med den videnskabelige personlighedstest og den efterfølgende matchningsproces burde det kun være et spørgsmål om tid eller hvad?

Det kunne være dejligt! Jeg ville naturligvis gerne sige, at vores brugere har fundet en ny partner efter senest 21,5 dage. Men virkeligheden er naturligvis væsentlig mere kompleks. Der findes nogle omtrentlige tal, som jeg dog ikke kan nævne. I gennemsnit har vores brugere held med sig efter tre til seks måneder. Enkelte heldige fortæller os, at et af de første forslag førte til den store lykke. Andre skulle vente mere end seks måneder, indtil der kom et partnerforslag, der passede til begge parter. Det drejer sig jo om ”rigtige mennesker”.

Til slut vil gerne bede dig om at rette blikket ind i fremtiden: Hvor ser du jeres foretagende om fem år? Hvilken vej ønsker du at gå?

Mit mål i de næste fem år er at bringe så mange mennesker sammen som muligt. Det ser vi som meningen med Partnermedniveau.dk, og vi håber, at vi også i de næste fem år vil få masser af succes.

Mange tak for snakken. Vi ønsker jer fortsat held og lykke med Partnermedniveau.dk!


Expert Cedric Liermier

Yderligere interviews ud over det med "Partnermedniveau.dk":

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!