Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2024

Fakta om svindel på C-Date 2024

C-Date.dk

C-Date.dk

Mit foretrukne casual datingsite

Vores mening

Søger du svar vedr. svindel på C-Date? Fint! Du kan være sikker på, at du får et objektivt overblik hos os. Vi er jo ikke blinde! Vi holder øje og får også beskeder fra vrede brugere. På den måde får vi forskellige perspektiver. Ud fra disse forsøger vi at analysere problematikken. Lad os komme i gang!

Hvad betyder svindel i dette tilfælde?

Grundlæggende føler folk sig hurtigere bedraget på internettet (men også i det virkelige liv). Her er C-Date ikke et enkeltstående tilfælde! Det kommer an på hver enkelt personlighed. Hvis man er uopmærksom og misser en vigtig detalje med, kan det senere føre til uønskede overraskelser. I den forbindelse er det helt lige meget, om du har betalt for meget ved kassen i supermarkedet eller har forlænget din aftale. Ud fra de utallige beskeder vi har modtaget, har vi i årenes løb konstateret, at der findes to typer brugere:

1. Typen, der ikke får noget svar

Mange af de negative kommentarer drejer sig hovedsageligt om, at mændene ikke kommer i betragtning. Eller at de er frustrerede over, at der generelt er for få kvinder på portalen. Så kære mænd! Vi ved, at følgende kommentar ikke gælder for alle, men der er mange, der holder ved.

„En casual dating-portal garanterer ikke, at du finder en kvinde!“

Hvis du som mand køber et premium-medlemskab, giver det dig b.la. mulighed for at skrive med kvinder. Ikke mere! Ja, også selvom vi er avancerede i 2018, og kvinderne også søger afslappede sexdates …. Kvinderne er trods alt i mindretal.

Det ser vi jo selv som testere. Generelt bliver kvindeprofilerne på casual dating-portaler oversvømmet med beskeder. 90 % af dem er ikke særligt opfindsomme. Der kommer sjældent mere end et "hej" eller "søger du en til i nat?". De fleste kvinder frastødes snarere end tiltrækkes af en sådan adfærd. På gratis portaler er andelen af kvinder betydeligt lavere. Netop fordi en helt almindelig kvinde ikke vil overdænges med utallige beskeder. Derfor findes der portaler som C-Date, så kvinderne beskyttes.

Hvis mændene gjorde sig en smule mere umage, ville tingene se anderledes ud. Ganske vist opgiver en stor andel og klager derefter på internettet. Har du egentligt opdaget, at man generelt finder mange flere dårlige kommentarer end gode? Det skyldes, at de fleste er hurtigere til at komme med kritik end ros.

2. Jeg er blevet trukket et højt beløb…

Ja… disse tilfælde findes også og stemples gerne som svindel. Men her ligger fejlen lige for. For det meste er C-Date ikke opsagt i tide, eller de andre oplysninger er ikke læst godt nok igennem. Inden du investerer noget, skal du ALTID læse de „generelle vilkår og betingelser“ igennem. Der finder du alle informationer om priser og opsigelse. Hvis det er for besværligt for dig, så spørger jeg, om du også ville købe en bil uden at vide, hvad du skal betale. Sikkert ikke! Men nu er vi ved at komme uden for emnet. Hvis du vil vide mere om opsigelse, skal du se i vores guide.

Facit:

Har du allerede oplevet en portal, der bedriver svindel? Det har vi! På den form for portaler kan du f.eks. kun tilmelde dig med dit kreditkort, ellers går det ikke. Hvis man vil sige op, findes denne side ikke mere, og så er der problemer. Sådanne portaler finder du ikke hos os, for vi tester virkelig alt.

På C-Date er der overhovedet ikke den form for fiduser. Du kan tilmelde dig gratis, uanset om du er mand eller kvinde. Du kan se dig omkring og beslutte, om det er noget for dig eller ej. Det er forskellen! Ingen tvinger dig, så du skal sætte dig godt ind i tingene, inden du betaler noget. Hvis du har mistet lysten til C-Date, kan du også afprøve The Casual Lounge. Her er der en masse brugere fra Danmark!

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!