Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvordan opsiger du rigtigt på C-Date?

C-Date.dk

C-Date.dk

Mit foretrukne casual datingsite

Vores mening

Hvordan opsiger du dit medlemskab på C-Date rigtigt? Det er i grunden ganske enkelt, men det er fristerne, du skal være opmærksom på. De fleste brugere, der har fået trukket for mange penge, klager og betragter alt som svindel.

Disse rygter spredes hurtigt rundt i verden i stedet for at se nøjere på problematikken. Det gør vi gerne for dig.

Hvad skal du passe på, når du vil opsige?

For det første er der en fejl, som mange brugere begår på C-Date. De indgår en aftale, og når de ikke mere har lyst til at være medlem, sletter de ganske enkelt deres profil. Så kommer der naturligvis et ramaskrig, hvis der ikke findes nogen brugerprofil, som kan man identificere sig med. Man føler sig bedraget, selvom man selv har forårsaget problemet.

Det samme gælder for brugen af C-Date-appen. Mange brugere tror, at en sletning af appen ophæver aftalen og medlemskabet. Nej…. Det er heller ikke tilfældet. Hvis du har tegnet et gratis medlemskab, kan du opsige det igen ved at slette profilen. Det er det enkle tilfælde. Alle, der har tegnet et premium-medlemskab, skal holde sig til andre regler.

Sådan fungerer det rigtigt!

Bruger du kun appen, og har du betalt dit medlemskab via den? Så skal du også opsige hos den enkelte udbyder. Dvs. IPhone-brugere går via iTunes, Android-brugere via Play Store. Der kan du opsige dit abonnement, men tænk også her på fristerne!

For alle, der har tegnet deres premium-medlemskab på desktop-varianten af C-Date, gælder følgende:

  • Hvis man ikke kan opsige online, skal opsigelsen ske tydeligt på skrift.
  • Denne opsigelsesskrivelse skal indeholde fuldt navn, land, din e-mailadresse, som du har registreret dig med, og dit brugernavn (eller dit kontakt-ID).
  • Din opsigelse SKAL være modtaget 14 dage før udløb af din aftale hos C-Date. Hvis du overskrider fristen med én dag, forlænges dit medlemskab med samme tid.

Vi håber selvfølgelig, at dette er til hjælp for dig og ønsker dig held og lykke!

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!