Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Findes der et C-Date forum?

C-Date.dk

C-Date.dk

Mit foretrukne casual datingsite

Vores mening

Et spørgsmål, der ofte bliver stillet af vores brugere, er: Findes der et C-Date forum? Det kan vi hverken besvare med ja eller nej. Hvorfor det forholder sig sådan, står der her.

Hvad skulle et C-Date forum overhovedet gøre godt for?

Det er helt klart: Online-datere og brugere af Casual-Dating-sites brænder efter at høre via et C-Date forum, hvad medlemmerne på en portal tænker om det samme, hvilke erfaringer de har gjort sig med udbyderne af Casual Dating, om de har haft mange dates, om der trods mange udbyderes udsagn alligevel ikke er en masse forstyrrende Fake-Profiles osv. Til sådanne ufiltrerede meninger og direkte udveksling ville et C-Date forum naturligvis være ideelt. Og findes der så et sådant? Der er to svar:

Findes der et C-Date forum? Nej!

Sitet tilbyder ikke officielt et C-Date forum. C-Date tilbyder sine brugere muligheden for at arrangere møder med uforpligtende sex. Derfor udfylder alle brugerne til at starte med et spørgeskema med deres præferencer. Derefter får han/hun forslag til "partnere", der passer til ham/hende. C-Date tilbyder altså et forum til formidling, men et C-Date forum som sådan findes ikke.

Findes der så en slags C-Date forum: Ja!

Selvom der ikke et officielt C-Date forum, er der naturligvis en mulighed for at tage kontakt til andre medlemmer, dog uden for C-Date-sitet. Da denne artikel blev skrevet, var der mindst én stor social netværksgruppe med lignende indhold. Efter hvad vi ved, var der også tilmeldt flere C-Date-brugere til denne gruppe.

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!