Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvem har erfaringer med C-Date?

C-Date.dk

C-Date.dk

Mit foretrukne casual datingsite

Vores mening

Hvad er egentlig C-Date? Er der nogen af jer, der har erfaringer med C-Date? Ja, selvfølgelig har vi det. Netdating-Eksperter har naturligvis også haft C-Date under luppen. Her er resultaterne.

C-Date erfaringer: Tilmeldingen

Tilmeldingen til C-Date er yderst enkel. Du skal regne med 15-30 minutter. Først skal alle opgive deres personlige oplysninger - som alle andre steder. Så har C-Date et lille spørgeskema med ca. 30 spørgsmål. Vores forsøgspersoner har gjort positive erfaringer på C-Date. Alt er meget enkelt og forståeligt.

C-Date erfaringer: Anvendelsen

Også på dette felt har vi gjort erfaringer med C-Date (eller rettere sagt, vores forsøgspersoner har). Disse erfaringer var for det meste positive. Alle testpersoner (kvinder og mænd) modtog passende partnerforslag. Også møderne forløb optimalt, med undtagelse af et. Til dette møde dukkede den anden person (en ung kvinde) ikke op.

Vores C-Date erfaringer med servicen

C-Date erfaringerne med servicen er også okay. Mails sendt til [email protected] bliver for det meste besvaret inden for 24 timer. Også faxer sendt til 00 352 26 30 26 97 modtager man hurtigt en reaktion på. Opkoblingen er ganske vist i Slovakiet, og set fra et service-synspunkt er dette naturligvis ikke optimalt, men omkostningerne ville ellers være endnu højere. En hotline til telefoniske forespørgsler findes der ikke. Afmeldingerne forløb dog allesammen uden problemer.

Vores C-Date erfaringer med omkostningerne

Erotiske C-Date erfaringer har deres pris - som alt i livet ;-) På C-Date lyder reglen: Mænd skal betale, kvinders medlemskab er gratis. Der er dog en undtagelse i forbindelse med omkostningerne: Kvinder, der leder efter andre kvinder eller efter par, betaler også, dog mindre end mænd, men de betaler. Efter vores C-Date erfaringer har dette ikke noget at gøre med fjendtlighed over for lesbiske, men bunder i at der tidligere har været nogle mænd, der for at spare penge har meldt sig til som kvinder... De månedlige omkostninger varierer alt efter løbetid - de nøjagtige og aktuelle priser finder du her.

C-Date erfaringer: Facit

Vores forsøgspersoner har gjort sig erfaringer med C-Date, der fører til denne konklusion: Sitet er nok det bedste, der findes inden for dette område!

Læs her vores analyse og test af C-date Danmark

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!