Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvilke datingsider skal jeg vælge?

Vores mening

Det spørgsmål kan vi ikke besvare uden at vide, hvad du leder efter. Alene i Danmark er der tusindvis af datingsider, og ingen kan fortælle dig, hvilken platform der passer bedst til dig. Men vi kan forsøge at give dig et overblik over de mest almindelige kategorier. Måske kan vi hjælpe dig med at beslutte dig for, hvilken type online dating der passer bedst til dig.

1. Flirt- og chat-sider

Som navnet antyder, fokuserer disse hjemmesider mere på at lære hinanden at kende og på at flirte. Som bruger kommer du ind i en anden verden. Du får adgang til medlemsdatabasen og kan søge efter andre medlemmer via en søgefunktion. Enten sender du en besked til dem, du finder interessante, eller også venter du på at blive kontaktet af andre.

Eksempler er:

Match.com

En af de ældste datingsider, der stadig eksisterer. Platformen blev grundlagt i 1995 på verdensplan. Den har 60 mio. medlemmer og tilbyder derfor masser af muligheder. Du kan ikke kun søge efter partnere i dit område, men også internationalt.

Single.dk

Single.dk var før kendt under navnet “netdate.dk”, men blev relanceret under sit nuværende navn i 2012. Hjemmesiden er poleret både visuelt og teknisk. Medlemstallet er steget hurtigt takket være massive tv-kampagner. Der er registreret mere end 380.000 på hjemmesiden, og 40.000 af dem er aktive hver dag. Lillesøsteren til “dating.dk” tilbyder også apps til Android og iPhone til medlemmerne.

Dating.dk

Sidst men ikke mindst har vi den ældste datingside i Danmark, der blev etableret i 1998 og er langt den største udbyder af online dating med over 500.000 medlemmer. Hjemmesiden har været en favorit i landet, siden den blev etableret, og har hjulpet tusindvis af par med at finde hinanden. Hjemmesiden har masser af tilbud, inklusive support og besvarelse af spørgsmål om forhold og første date.

2. Online-datingbureauer

Alle, der søger efter et seriøst forhold, vil føle sig hjemme på disse hjemmesider. Selvom det skal bemærkes, at disse tjenester ikke er de billigste på markedet. Hvilket kan være skidt for din pengepung, men positivt for dem, der søger seriøst efter en livspartner. Du finder hurtigt ligesindede. Næsten alle disse hjemmesider har matching-algoritmer. De er generelt udviklet i samarbejde med velrenommerede institutter. Alle brugere skal lave en personlighedstest, når de registrerer sig på hjemmesiden. Resultaterne af testen bestemmer, hvem algoritmen matcher dig med. Du kan finde disse forslag i det interne medlemsområde.

Eksempler er:

Partnermedniveau.dk

Et andet eksempel, hvor medlemmerne præsenteres for matches på basis af en personlighedstest. Algoritmerne, der bestemmer, om nogen er et godt match eller ej, udvikles i samarbejde med forskellige universiteter, og matching-resultaterne er af høj kvalitet. Der er en temmelig høj andel af akademikere på hjemmesiden. Der er ca. 120.000 medlemmer i Danmark.

Be2.dk

Be2 blev oprindeligt grundlagt i Tyskland i 2004 og kom til Danmark i 2008. Hjemmesiden bruger en videnskabelig analysemetode, der vurderer psykologiske, antropologiske og sociologiske kriterier til at bestemme kompatibiliteten mellem to personligheder. Afhængigt af resultaterne bliver du matchet med personer, der passer til din videnskabeligt bestemte profil. Hjemmesiden har 410.000 medlemmer i Danmark, og fordelingen mellem mænd og kvinder er 43: 57

Academicsingles.dk

Academic Singles er ret ny på markedet og har ca.120.000 medlemmer i Danmark. Målgruppen er personer med en højere uddannelse, men singler, der foretrækker en partner med en uddannelsesmæssig baggrund, er også velkomne. Matchmaking på denne hjemmeside foretages også med algoritmer, og du bliver præsenteret for et fast antal potentielle partnere, som du kan kontakte en gang. Brug tiden rigtigt!

3. Sexkontakt-sider

De drejer sig i langt mindre grad om at søge efter nye bekendtskaber eller seriøse forhold. Som navnet antyder, tilbyder disse hjemmesider sexmøder. Disse sider bruges mest af singler, som ikke ønsker at binde sig. Disse mennesker leder kun efter casual sex, så de kan få opfyldt deres seksuelle behov. Det er gifte eller personer i et forhold, der søger en affære. Personer med seksuelle afvigelser eller en fetich ses meget mere sjældent og ofte på bestemte hjemmesider. For at give dig et indtryk har vi samlet de mest bemærkelsesværdige hjemmesider til dig:

Eksempler er:

C-date.dk

Denne platform ønsker at tilbyde så meget beskyttelse til deres kvindelige kunder som muligt. Inden brugerne matches, skal de udfylde et spørgeskema. Hvis du er mand og ønsker at sende en besked til en bestemt kvinde, kan du først gøre det, når du har tegnet et premium-medlemskab. Hvilket giver meget mindre trafik i din indboks, men af meget højere kvalitet. Fordelingen mellem kønnene er 59:41 (M: K) og er ret afbalanceret for denne type datingservice. Plus at der i Danmark er mange medlemmer at vælge blandt med de ca. 475.000 brugere.

TheCasualLounge.dk

En ret lille hjemmeside, der vokser hurtigt i Danmark. Vi har talt 90.000 medlemmer i Danmark. På denne hjemmeside kan du enten selv søge i databasen efter den rigtige partner, eller du kan modtage forslag via et smart matchmaking-system. Du bliver derfor ikke nødt til at fordybe dig i deres database, men kan "booste" din profil, så den bliver set af flere.

Flirtfair.dk

Flirtfair er en mellemstor hjemmeside, som blev etableret i 2010 og hurtigt tiltrak sig stor opmærksomhed. Den har lige nu mere end 120.000 medlemmer. Når du tilmelder dig Flirtfair, bliver du præsenteret for en række nye ansigter dagligt, som du kan sende beskeder til.

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!