Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvad er casual dating?

Vores mening

Casual dating er en trend, der bliver mere og mere populær. „Casual dating“ betyder noget i retning af afslappet møde.  Her drejer det sig udelukkende om seksuelle fornøjelser. De fleste casual datere finder du på de såkaldte sexdating-sider. Hvorfor? Fordi her støder man hurtigt på ligesindede. Hurtigere end på barer, hvor gæsterne først skal tjekke det hele ud.

Selvom sex ikke altid er hovedformålet for casual dating, fører det ofte til det før eller siden. På platformene og på appene er folk ofte helt åbne om, at de kun søger sex. Mens andre slutter med bemærkningen „ingen ONS“ (ingen One-Night-Stands) fra starten af. På den måde ved alle, hvad de indlader sig på, og det er ikke underligt, hvis de går lige til sagen ved første møde!

Det skal du være opmærksom på ved casual dating

Den første kontakt med en fremmed person på chatten forekommer dig måske mere intim end den første kontakt med en fremmed i en klub. Men du må ikke glemme, at ved casual dating findes de samme farer som ved "normale bekendtskaber". Du skal passe på dig selv og gå forsigtigt frem. Det betyder: Giv ingen vigtige oplysninger om dig selv, og vælg et sted med andre mennesker til det første møde!

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!