Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvordan fungerer speed dating?

Vores mening

Speed dating er den mest populære form for single-events!

Speed dating er den perfekte måde til at lære nye mennesker at kende på kun én aften. Her præsenterer singlerne sig for hinanden i 3-7 minutter. Vores anbefaling: Lad jer overraske, og medbring det gode humør. Vores hverdag er som regel stresset nok! Derfor er disse billige og tidsbesparende metoder meget populære blandt mange singler.

Ved arrangementet

Enten har du tilmeldt dig på forhånd, eller også registrerer du dig ved ankomsten. Under alle omstændigheder får du et navneskilt, så de andre deltagere kan placere dig. Det kan nemt ske, at du ikke kan deltage i nogle af disse events. Det skyldes, at alle mandlige eller kvindelige pladser er booket. Det er vigtigt med et lige antal potentielle partnere, da der ellers vil sidde en single alene tilbage ved bordet. Som regel bliver kvinderne siddende, men mændene går fra bord til bord. Efter hver date skal du notere, om personen var interessant, og om kemien passede. Disse korte dates er optimale til at finde ud af, om du ønsker at gense personen over for dig eller ej.

Efter arrangementet

Efterfølgende er du fri til at gøre, hvad du vil. Er der en person, der fascinerer dig? Super! Så spørg vedkommende, om han eller hun vil have en drink med dig. Hvis der ikke var nogen interessante personen, er det heller ikke dramatisk. Det fungerer ikke altid! Mange udbydere giver deres singler mulighed for at skabe kontakt til de andre deltagere via en online platform. Hvis din potentielle drømmepartner skulle forlade arrangementet for tidligt.

Hvem er speed dating for?

Alle kan speed date! Glem ikke, at alle er der af samme grund – for at lære nye mennesker at kende. Hvem ved, med lidt held også en helt speciel person!
Kort: Speed dating er en fantastisk mulighed for hurtigt at lære nye mennesker at kende. Ved ankomsten får du et navneskilt og en drink, så du senere kan lære den person, der sidder over for dig, at kende i løbet af en samtale på 5 til 7 minutter. Efter samtalen skifter mændene plads, til de har talt med alle.

 

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!