Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvad er seniordating?

Vores mening

Seniordating er ganske enkelt et udtryk for, at personer i en vis alder søger efter en partner til fælles samvær. For hvorfor skulle dating kun være for unge? Prøv det. Hvis du ikke synes om det, kan du jo bare stoppe igen.

Er der meget, der har ændret sig, siden jeg datede sidste gang?

Ja, det er der vel, men der er ingen grund til panik. For det første er du jo ikke alene. I medierne præsenteres online dating altid som om, det kun var noget for de unge. Det passer absolut ikke. Der findes mange forskellige datingsider, der har specialiseret sig i dating for seniorer.

Starten i online-dating-verdenen kan være svær. Det kan naturligvis ske, at det bliver lidt for meget for dig. Derfor findes der seniordatingsider. Her drejer det sig ikke kun om partnersøgning, der er også grupper til diverse fritidsaktiviteter. Altså perfekt for alle, der i første omgang gerne vil se, hvad det drejer sig om.

De første dates er nok ikke, som de var en gang, men det er sandsynligvis godt nok.  Måske er det et stykke tid siden, at du sidst var på date. Trods det er du sikkert ikke nybegynder, når det drejer sig om romantik og lidenskab.

Se din erfaring som din styrke! Du tager mere afklaret på din date, du ved, hvad du vil, og det er ikke så stort et problem, hvis det i første omgang ikke går. Dette er klare fordele, som de unge singler først skal lære. Derfor mærker du ret hurtigt, om kemien passer eller ej. Det hele er meget mere ærligt, og der leges færre julelege. Det kan skyldes, at også prioriteterne ændrer sig med alderen. Yngre datere fokuserer mest på "kemi" og fælles interesser. Selvom dette selvfølgelig er vigtigt, interesserer mange datere over 50 eller 60 sig for helt andre kvaliteter. Det drejer sig i langt højere grad om at tilbringe en god tid sammen. Det drejer sig ikke om at finde en, der er gifteklar, men snarere en rejsefælle.

Det drejer sig altså om, at udseende og alder spiller en meget mindre vigtig rolle. Seniordating drejer sig mere om at tilbringe en skøn tid sammen.

 

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!