Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Findes Be2 svindel virkelig?

be2.dk

be2.dk

be2 fører dig til dit livs kærlighed!

Vores mening

Hvis man gerne vil vide mere om Be2, støder man ofte på kommentarer, der er meget nedsættende. Drejer det sig om svindel, eller er det virkelig så slemt? Det ville vi naturligvis også vide. Be2 har stået på vores lister i årevis.

I disse kommentarer giver brugerne afløb for deres frustration. Det er klart, for efter deres mening er der jo noget, der er gået galt. Kunne det have været forhindret? Vi har set på de mest almindelige kritikpunkter og kan fortælle dig, hvad du skal være opmærksom på.

1. Der er ingen, der svarer mig!

Ved online dating er der desværre ingen garanti for, at der er nogen brugere, der kontakter dig. Det gælder for alle sider! Det vil sige, at intet medlem er forpligtet til at kontakte dig automatisk eller til at besvare dine beskeder. Det kan naturligvis være af ren og skær høflighed, hvis du får et svar, men det er heller ikke nogen pligt på Be2.

Inden du kan gå ud fra, at det drejer sig om svindel, bør du se nærmere på din profil. Har du lagt et pænt profilbillede på? Kan brugerne umiddelbart se, hvilke interesser du har? Spørg også dig selv, hvordan du skriver til de enkelte brugere. Et enkelt „Hej“ er for det meste ikke nok. Her skal du undersøge profilen nærmere. Der er trods alt en grund til, at du finder personen interessant.

2. Jeg er blevet trukket et stort beløb.

De fleste kommentarer, vi finder, drejer sig om, at der er trukket for mange penge. I dette tilfælde drejer det sig om hele medlemsbeløbet. Naturligvis føler man sig bedraget, hvis alt trækkes på én gang. Men det er disse personer selv skyld i.

Det drejer sig kun om svindel, hvis du ikke har fået besked om debiteringen på forhånd. Du kan ganske vist vælge en gratis kontraktperiode på Be2. Derefter kan du se den sum, der bliver debiteret. Hvis du ikke kan acceptere dette beløb, behøver du ikke tegne et betalingspligtigt medlemskab! Der er ingen, der tvinger dig.

De fleste negative kommentarer stammer fra kunder, der hverken har sat sig ind i retningslinjerne eller i de præcise priser. Spørg dig selv. Ville du købe en bil uden at vide, hvor dyr den ender med at blive? Sikkert ikke!

3. Hvad kan jeg gøre?

Det er individuelt. Under alle omstændigheder skal du kontakte kundeservice, så du bedre kan berette om tilfældet. Som regel går det ret hurtigt. Se altid de „generelle vilkår og betingelser“. Der finder du alle informationer om din aftale. Dermed ved du også, hvilke rettigheder du og Be2 har!

Facit:

Det drejer sig om virkelig svindel, hvis noget ikke vises åbenlyst. I løbet af vores test er vi stødt på nogle portaler, der vil tjene penge med tvivlsomme midler. Således har du kun brug for dit kreditkort ved registreringen. Uden at fortælle noget trækkes der høje summer fra dit kort. Det er næsten umuligt at opsige medlemskabet.
Sådan er det ikke på Be2! Det gælder altså om at åbne øjnene, før du giver penge til nogen. Hvis du har mistet lysten til at bruge Be2, kan du f.eks. se på Partner med Niveau. Der finder du også mange danske singler!

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!