Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvad er det med de negative Be2 anmeldelser?

be2.dk

be2.dk

be2 fører dig til dit livs kærlighed!

Vores mening

Be2 er en datingside, der er nem at bruge, og som tilbyder en kolossal medlemsdatabase med over 22,5 millioner brugere globalt set og aktiv i 34 lande.

Ubalance mellem positive/negative Be2 anmeldelser

Vi kan ikke (og ønsker ikke) at benægte det faktum, at der er massevis af negative Be2 anmeldelser på internettet. Når man tænker på antallet af Be2-brugere er det helt normalt, at ikke alle er tilfredse. Det triste er dog, at det normalt er de utilfredse brugere, der klager ved at skrive en eller anden anmeldelse.

Tilfredse eller succesrige medlemmer ser på den anden side ikke nødvendigheden af at skrive om deres gode oplevelse. Det kan måske forklare ubalancen mellem positive og negative Be2 anmeldelser på nettet.

Men hvad med alle de negative anmeldelser?

Be2-brugere klager som regel over falske e-mails og/eller en vanskelig annulleringsproces. Som nævnt i vores artikel “Be2 svindel?” har hver virksomhed sine egne marketingstrategier, og de er helt sikkert noget specielle hos Be2.

MEN: Der ville ikke være 53.000 personer på Be2-hjemmesiden hver uge i Danmark, der besøgte mere end 400.000 Be2-sider i alt. Vi kender statistikkerne, og vi kender Be2...

Det tilbyder Be2 ...

På trods af de specielle marketingstrategier er Be2 faktisk meget populær. Medlemmerne tilbydes en kolossal brugerdatabase og en meget struktureret og let anvendelig hjemmeside med en masse specielle funktioner.

Gratis medlemmer kan ...

  • registre sig og tage en personlighedstest
  • modtage en kort vurdering af personlighedstesten
  • modtage forslag til mulige matches
  • sende startbeskeder til andre medlemmer

Premium-medlemmer kan ...

  • sende et ubegrænset antal beskeder
  • bladre gennem billeder af andre medlemmer
  • sende et ubegrænset antal af icebreaker-quizzer til andre medlemmer
  • se, hvem der har besøgt deres profil

Hvis du ikke er kommet i kontakt med mindst 10 medlemmer under dit premium-medlemskab, forlænger Be2 dit medlemskab GRATIS, indtil du har nået disse 10 kontakter.
Med disse oplysninger tror vi, at du selv kan beslutte, om Be2 er den rigtige datingside for dig eller ej. Men hvorfor ikke registrere dig og få et bedre indblik som ikke-betalende medlem? Det er op til dig

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!