Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvordan ser det ud med opsigelse af medlemskab på be2?

be2.dk

be2.dk

be2 fører dig til dit livs kærlighed!

Vores mening

I grunden er opsigelsen på Be2 ganske enkel. Alligevel finder vi flere kommentarer på nettet, der beskriver det som umuligt. Der er desuden nogen, der klager over, at de pludselig er blevet opkrævet et højere beløb. Naturligvis indser de fleste kunder, at det drejer sig om svindel! Under alle omstændigheder bør disse kunder tænke lidt mere over deres adfærd og spørge sig selv, om de har gjort alt, som de skal.

I de fleste tilfælde er det nemlig ikke sådan! Der accepteres ting, der ikke er defineret i aftalen. Det giver en masse brok. Hvad skal du passe på? Det fortæller vi dig her:

Slet aldrig din profil

Hvis du kun har registreret dig som gratis medlem, kan du afslutte din profil inkl. dit medlemskab via sletning. Hvis du derimod har investeret i et abonnement hos Be2, gælder der andre regler for dig. Hvis du er i netop den situation, må du under ingen omstændigheder slette din profil i bar frustration.

Dermed mister du din identitet! Hvis du har spørgsmål vedr. dit medlemskab, skal du oplyse dit medlems-ID til kundeservice. Det er naturligvis inaktivt efter en sletning! Det samme gælder selvfølgelig for brugen af apps ...

Hvordan opsiger jeg rigtigt?

For at opsige skal du overholde et par tidsfrister og retningslinjer, så alt foregår problemfrit. Desuden giver Be2 dig flere muligheder for at afslutte et medlemskab via diverse kanaler.

1. Tilbagekaldelse

Dette gælder kun, hvis du vil opsige din aftale inden for de første 14 dage efter indgåelse af dit betalingspligtige medlemskab. Hvis du overskrider en frist, gælder din aftale indtil den aftalte slutdato. I „generelle vilkår og betingelser“ finder du en færdig tilbagekaldelsesformular, som du kun skal udfylde med dine data.

2. Apps

Hvis du har tegnet dit abonnement via Android- eller iOS-appen, skal du opsige dit medlemskab i den relevante store. Også her gælder en opsigelsesfrist på 14 dage inden udløb af dit medlemskab.

3. Be2 opsigelse

Også her kan du se i de „generelle vilkår og betingelser“, for her står alt i detaljer. Vi nævner gerne nogle vigtige punkter for dig:

  • Hvis man ikke kan opsige online, skal opsigelsen ske skriftligt.
  • Denne skrivelse skal indeholde fuldt navn, land, din e-mailadresse, som du har registreret dig med, og dit brugernavn (eller din bruger-ID).
  • Denne skrivelse eller online-opsigelse SKAL være modtaget 14 dage, før din aftale udløber, ellers forlænges dit medlemskab med den samme periode.

Vi håber at have givet dig lidt mere klarhed over denne jungle og ønsker dig fortsat held og lykke med online-dating.

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!