Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvor høje er priserne på Academic Singles?

Academic Singles

Academic Singles

Find uddannede singler i dit nærområde

Vores mening

Har du læst om Academic Singles i medierne, og vil du vide mere? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi, dating-eksperterne fra netdating-eksperter, vil gerne besvare flere spørgsmål om dette emne. I det følgende vil vi fortælle dig, hvor dyrt et medlemskab er, og hvad priserne beløber sig til:

  1. Det er priserne fra July 2022
  2. Grundene til priserne
  3. Er der gratis funktioner?
  4. Betalingsmåder
  5. Er den det værd?

Academic Singles priser i July 2022

Som på de fleste platforme har Academic Singles flere forskellige abonnementsniveauer, der bliver billigere, jo længere varigheden er:

  • 12 måneder = 349 kr./måned
  • 6 måneder = 499 kr./måned
  • 3 måneder = 599 kr./måned

Som på alle betalingsbaserede datingsider er det en god ide at prøve udbuddet, før du investerer. Se dig derfor først omkring i det gratis område, og hvis du stadig er interesseret, kan du vælge en lille premium-pakke for en kort periode. 1-måneds medlemskabet synes dyrt ved første øjekast, men er stadig langt billigere end et halvt år.

Hvis du kan lide Academic Singles, giver det mere mening at tegne et længere medlemskab. Det bliver meget billigere i længden.

Fornuften bag priserne

Forstil dig, at du skulle i gang med at skabe din egen datingside. Du vil have det bedste til dine brugere, og du vil have dit navn ud. Hvis ingen kender din hjemmeside, er der ikke så meget arbejde forbundet med den. Men det vil ændre sig drastisk, når du har hundredvis eller tusindvis af personer, der logger ind hver dag. Du skal sørge for, at dine brugere er sikre. Beskyt dem mod fakes og scammers. Hjælp dem med spørgsmål og problemer. På et vist tidspunkt har du ikke længere tid til at gøre det hele selv. Du har brug for penge til dig og din platform, alt imens du forsøger at udvide den.  Vi håber, at du nu forstår, hvorfor det ikke altid fungerer med en model, der er gratis at bruge!

Er der gratis funktioner?

Ja, ikke alt koster på Academic Singles. Registrering, personlighedstest og oprettelse af profil er gratis. Du får gratis passende matchforslag, og du kan kontakte dem én gang.

Betalingsmåder

  • Kreditkort
  • Bankoverførsel

Er den det værd?

Det mest almindelige spørgsmål er nok: Er Academic Singles virkelig pengene værd? Eller kan jeg få det billigere andre steder? Vores svar er: Din succes med online-dating er ikke bundet til én enkelt platform!
Det afhænger af, hvad du vil. Hvis du ønsker et seriøst forhold og også foretrækker en med en akademisk baggrund, er dette siden for dig!

 

 

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!