Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Alt, hvad du skal vide om Academic Singles

Academic Singles

Academic Singles

Find uddannede singler i dit nærområde

Vores mening

Hvad er Academic Singles, og hvem er det for? Dette spørgsmål og mange andre stilles i mange forskellige fora på internettet. Eftersom vores anmeldelses-team hos netdating-eksperter.dk har undersøgt datingverdenen i et godt stykke tid, kan vi besvare netop dette spørgsmål og mange flere.

Anmeldelse: Hvad skal du være opmærksom på?

For det første opstår spørgsmålet, om platformen opfylder dine ønsker. Er du akademiker eller single på jagt efter et seriøst forhold? Så er du kommet til det rigtige sted! Alle, der kun er ude efter en hurtig flirt, bør nok overveje andre platforme.

Eftersom virksomheden nu er kommet til Europa og har fået mange medlemmer, bør de, der søger et seriøst forhold, kigge nærmere på siden! For der er mange ligesindede singler på Academic Singles. Vi har talt 120.000 medlemmer alene i den danske database!

Kan jeg starte på at søge efter en partner med det samme?

Ja. Nej.  Du skal sikkert på mange dates. Men Academic Singles er et såkaldt datingbureau, som foreslår passende matches på basis af en personlighedstest. Du må ikke selv søge i databasen! Når du er registreret på hjemmesiden, skal du bruge lidt tid på at lave personlighedstesten. Det tager ca. 15 minutter og har hovedsageligt til formål at undersøge dine drømme, hvad du kan lide og ikke lide samt dine karaktertræk.

Når du har lavet testen, bliver du sendt videre til medlemsområdet, hvor du kan kigge på de første kontaktforslag. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke finder nogen, du kan lide, i løbet af de første par forslag. Forslagene opdateres konstant.

Som gratis medlem kan du ikke bruge alle funktioner frit. Du må gratis se på profiler og modtage nye forslag. Når det drejer sig om kommunikation, skal du normalt betale på de fleste medlemsbaserede platforme. Ikke så meget på Academic Singles. Og det er helt sikkert et højdepunkt, som vi absolut bør nævne i vores anmeldelse. Du må sende beskeder til alle kontaktforslag! Hvis du er så heldig at få svar, kan du dog først reagere på det, når du har tegnet et premium-medlemskab.

 

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!