Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Sportdate.dk
Version: 06/2022

Sportdate.dk

Find en sundere partner

Vores vurdering 3.5

Vores anmeldelse af Sportdate.dk 2022

SPORTDATE

Det fremgår allerede af navnet, hvad det handler om på sportdate.dk. I december 2010 blev sportdate.dk grundlagt, og den er siden blevet en konstant voksende online partnerbørs for sundhedsbevidste singler med hang til sport, bevægelse og sund kost. Singlerne på siden er selvfølgelig også tilsvarende velbyggede.

Der findes naturligvis også en vurdering af sportdate.dk, som vi ikke vil undlade at fortælle om her. Her skal det først nævnes, at sportdate.dk er godt opbygget. Inden for nogle få minutter er man tilmeldt og kan se sig omkring blandt ca. 200.000 profiler. Vurderingen af sportdate.dk er også meget positiv. Denne side fungerer.

Vores erfaringer med Sportdate

Vores erfaringer med den tyske version af Sportdate er positive. Vores testpersoner kunne alle (!) knytte en seriøs kontakt allerede den første dag. Det er ikke så sært, for i mellemtiden er der kommet mere end 40.000 medlemmer til. De er alle sammen sporty og – nu kommer det – 52 % kvinder.

Priserne på sportdate.dk

Priserne på sportdate.dk er efter vores mening meget moderate. Man skal være guldmedlem for at kunne bruge alle funktioner – blandt andet personlige meddelelser eller chat. Disse findes i tre varianter:

  • 1 måned, 155 kr.
  • 6 måneder, 319 kr.
  • 12 måneder, 405 kr.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Sportdate.dk

Find en sundere partner

Testresultat:

Sportdate.dk blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!