Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2024
Farmerdating.dk
Version: 04/2024

Farmerdating.dk

Netdating for jer på landet

Vores vurdering 3

Vores anmeldelse af Farmerdating.dk 2024

Singler i byen, der længes efter at bo på landet, landmænd på landet, der ønsker at finde en partner… Derfor blev FarmerDating.dk med sine ca. 20.000 medlemmer skabt. Mange singler fra byen er trætte af det hektiske liv i byen og søger efter en partner, der lever et roligere sted.

Men kapaciteten er begrænset. De fleste singler, der søger et alvorligt parforhold, er allerede aktive på mainstream-portalerne. Hvis du vil vide mere om, hvilke store portaler der findes i Danmark, skal du tage et kik på vores kategori Matchmaking.

Da vi kiggede nærmere på FarmerDating.dk i vores anmeldelse, brugte vi noget tid på at undersøge de vigtigste funktioner, så vi kunne se, hvordan de kunne hjælpe singler til at finde hinanden – hvad enten de befandt sig i byen eller på landet. En af de åbenlyst stærke funktioner er “Debatten”, hvor brugerne kan deltage i alle former for diskussioner. Nogle af samtalerne drejede sig om landbrug, men der var også andre emner. Som en måde at lære nye mennesker at kende på er det et godt udgangspunkt.

FarmerDating har også et chatrum: Medlemmer, der er online, kan ses, og det eneste, du skal gøre, er at skrive en besked og starte på at chatte! Desværre lod det til, at der kun var nogle få medlemmer online på samme tid ... Du kan deltage i “Klubber”, der er baseret på interesser, og som øger dine chancer for at møde andre. Brugerne har også “gæstebøger”, hvor andre kan skrive beskeder til dem… en fin lille personlig ting!

Farmdating mobil: Nå ud til folk

Som bekendt er de fleste, der bor på landet, ret aktive. Derfor findes der en mobil version af FarmerDating for at sikre, at du kan chatte med andre singler, uanset hvor du er. Det mobile site har et relativt enkelt udtryk, men det er faktisk, hvad du har brug for til at kunne logge på og chatte sammen. Og du kan praktisk talt bruge den på en hvilken som helst enhed!

Så i bund og grund kan du lære singler at kende med FarmerDating.dk, uanset hvor du er. Selvom den ikke er så effektiv som en app (du modtager ingen beskeder, når du er logget af), er den stadig nyttig for dig, når du er på farten.

Hvad koster FarmingDating? – Priser og hvad er gratis

Det store spørgsmål på FarmerDating er naturligvis, hvad der er gratis, og hvad der er pris på. Derfor så vi nærmere på platformen. Det er gratis at oprette en profil og chatte med andre medlemmer, der er online. Men du kan også betale og dermed opnå VIP-status – det giver dig fuld adgang til alle kommunikationsfunktioner og sikrer, at du kan tale med andre personer, hvad enten de er offline eller ej. Du kan også skrive i “Klubberne” og besvare brugernes udtalelser og spørgsmål. Det er også gratis at skrive i medlemmernes gæstebøger.

Farmerdating.dk - Priser

  • Det er gratis at oprette en profil og chatte i det online chatrum.
  • Hvis du ønsker VIP-status til fuld kommunikation, starter priserne fra 99 kr. / måned.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Farmerdating.dk

Netdating for jer på landet

Testresultat:

Farmerdating.dk blev sidst testet i April 2024 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!