Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Datingcreatives.com
Version: 06/2022

Datingcreatives.com

Dating Blog Creative Network

Vores vurdering 3.5

Vores anmeldelse af Datingcreatives.com 2022

Datingreatives.com giver kreative hoveder en platform til udveksling, arbejde og naturligvis også til at mødes, for hvis der er et sted, man finder ligesindede, er det i forbindelse med arbejdet. 1500 internationale medlemmer har allerede meldt sig til Datingcreatives.com.

Det er relativt enkelt at tilmelde sig, og det tager maks. fem minutter. Derefter skal du dog tage dig tid til at udfylde din profil i fem trin, så du kan se dig om på platformen. Det lyder værre, end det er, for de fleste spørgsmål har forskellige svarmuligheder, som du kun skal klikke af. Ellers skal du skrive en fri tekst om dig selv, og for alt dit besvær får du et 3-dages premium-medlemskab gratis. Det kan du selvfølgelig bruge til at se dig omkring på siden, inden du beslutter dig for en forlængelse.

Som allerede nævnt er Datingcreatives.com ikke kun en singleplatform, men også en platform der er beregnet til networking. Du har således adgang til bloggen, hvor alle medlemmer kan offentliggøre indlæg. Desuden kan du præsentere dig selv og din kunst i andre rubrikker, men du kan også holde udkik efter interessante partnere. Hvad enten du planlægger et kunstprojekt eller et kærlighedsforhold.

Datingcreatives.com - Priser

  • 1 måned = 19€
  • 3 måneder = 39€
  • 12 måneder = 49€

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Datingcreatives.com

Dating Blog Creative Network

Testresultat:

Datingcreatives.com blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!