Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Badults.dk
Version: 06/2022

Badults.dk

Been Naughty

Vores vurdering 3

Vores anmeldelse af Badults.dk 2022

Badults skal formidle erotiske møder, flirts, chats osv. mellem voksne mennesker. I løbet af vores test kunne vi konstatere, at ca. 60.000 danskere allerede har taget mod tilbuddet fra Badults og ofte står frem i rampelyset for at få så mange henvendelser som muligt. Det virkede særligt påfaldende, at ca. 80 % af de danske brugere angiveligt er kvinder. Billederne var også højglanspolerede … lutter smukke, unge, villige kvinder. Vi formoder, at det må dreje sig om et antal falske profiler. Vi havde næsten ikke nået at trykke på den sidste knap under oprettelsen af vores testprofil, før vi fik massevis af kys og meddelelser … for os virkede det som en automatisk proces.

Når man er logget på, kan man beslutte, om man vil peppe sin egen profil op med et eller flere billeder samt yderligere detaljer om sig selv og sine seksuelle præferencer. Desuden kan alle brugere holde udkik efter andre medlemmer i samme område ved hjælp af søgefiltret, eller man kan kontrollere sin ”Flirt Power”. Med næsten alle interaktioner på Badults får man nemlig ekstra coins, der kan konverteres til gaver til chatpartneren eller bruges på Sexy Slot-maskinen.

Som mand er der også brug for coins, hvis man overhovet vil i kontakt med en kvinde. Desuden får mænd færre coins for interaktioner end kvinder. Det slog os også, at Badults er næsten gratis for kvinder, mens mænd skal oprette et guld- eller sølvmedlemskab eller i det mindste købe nye coins.  I første omgang virkede de negative detaljer forunderlige, men det kunne også dreje sig om startvanskeligheder, da portalen stadig er relativt ny. Vi vil holde øje med eventuelle fremtidige ændringer …

Badults.dk - Priser

400 coins = 34,99 kr.

1200 coins = 84,99 kr.

3500 coins = 209,99 kr

 

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Badults.dk

Been Naughty

Testresultat:

Badults.dk blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!