Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Richmeetbeautiful.com
Version: 06/2022

Richmeetbeautiful.com

#1 Sugardaddy & Sugarbaby dating

Vores vurdering 3.5

Vores anmeldelse af Richmeetbeautiful.com 2022

Richmeetbeautiful anmeldelse: Sådan var vores første indtryk

Richmeetsbeautiful.com er relativt ny på det europæiske marked og hører til blandt de klassiske sugardating-portaler. Her bringes rige mennesker sammen med smukke i håbet om, at begge parter kan få glæde af hinanden. Selvom disse datingsider stadig er ret nye, har de allerede fået en del begejstrede medlemmer. I Danmark er der allerede ca. 10.000 medlemmer!

Desuden vises disse datingsider i højglansformat og gør folk nysgerrige efter at finde ud af, hvad der gemmer sig bag dem. Det har vi naturligvis ikke skullet have at vide to gange, så vi tilmeldte os med det samme som sugardaddy og sugarbaby. Login og registrering på Richmeetbeautiful er ikke svært. Kun registreringen adskiller sig en smule. Mens en sugardaddy skal oplyse flere ting om sig selv, skal en sugarbaby kun give en kort beskrivelse af sin øjeblikkelige livssituation.

Sådan ser det ud på portalen!

I løbet af vores anmeldelse på Richmeetbeautiful så vi naturligvis også på det interne medlemsområde. Det er klart opbygget. På venstre side har du overblik over alle funktioner. Du kan vælge, om du vil søge efter andre medlemmer, åbne dine beskeder, se de besøgende eller sende gaver.

I søgefunktionen kan man ikke søge i bestemte regioner. Man indtaster blot en større by i nærheden og leger lidt med søgeradiussen. Slet ikke nogen dårlig ide. Vi fik altid nok kontaktforslag. Dog bemærkede vi noget på begge sider, som ikke var så positivt. De fleste profiler, som vi fandt, var så godt som tomme. Der var kun nogle få oplysninger. Profilbilledet manglede helt.

Dette kan naturligvis endnu nå at ændre sig. Portalen er, som allerede nævnt, stadig ny. Hvis vi ser noget andet ved vores næste test-update, tilføjer vi det selvfølgelig til vores anmeldelse. På Richmeetbeautiful spiller dit profilbillede naturligvis en stor rolle. Her er det nærmest mottoet „vis, hvad du har“, der gælder. Det vil dog sige, at man gerne må kunne se, at du er rig eller smuk, bare du ikke tager dig obskønt ud.

Dette er gratis på Richmeetbeautiful!

Du kan se dig frit omkring på portalen, men så snart du har aktiv kontakt til et andet medlem, koster det. Dog kun for sugardaddys og mummys. For „babies“ er fuld adgang til Richmeetbeautiful gratis

Richmeetbeautiful.com - Priser

  • 12 måneder = 49,95 €/måned
  • 6 måneder = 59,95 €/måned
  • 3 måneder = 69,95 €/måned
  • 1 måned = 79,95€

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Richmeetbeautiful.com

#1 Sugardaddy & Sugarbaby dating

Testresultat:

Richmeetbeautiful.com blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!