Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Victoriamilan.dk
Version: 06/2022

Victoriamilan.dk

Gør livet levende - ha'en affære !

Vores vurdering 4

Vores anmeldelse af Victoriamilan.dk 2022

Anmeldelse: Hvad er Victoria Milan?

Da vi hørte, hvor populær Victoria Milan virkelig er, ventede vi ikke længe. Vi undersøgte portalen og testede den selvfølgelig grundigt. For alle brugere, der gerne vil vide noget på forhånd, er her et par vigtige data. Portalen VictoriaMilan.dk er ikke ny. Allerede i 2010 startede portalen sin sejrsgang på internettet. I mellemtiden er den ikke kun blevet kendt i Skandinavien, men også internationalt.

nogle millioner medlemmer globalt Alene i Danmark over 254.000.

Selvom datingsiden reklamerer med sidespring uden for ægteskabet, er der også mange singler, der ikke kunne forestille sig et liv i et ægteskab. Det lyder som en masse afveksling og sjov, men hvordan fungerer datingen på Victoria Milan? Det kan du læse i vores anmeldelse!

Victoria Milan login: Det skal du være opmærksom på!

Hvis du har fået lyst til at besøge portalen, ønsker du selvfølgelig at registrere og logge dig på så hurtigt som muligt. Men hvad skal du passe på? Det er i og for sig ikke svært, og på Victoria Milan er der ingen større problemer med registreringen.

Find et passende brugernavn, en e-mailadresse og et sikkert kodeord. I næste trin af registreringen får du forskellige spørgsmål, som du skal besvare. Din profil færdiggøres ved hjælp af dine oplysninger. Du slipper derfor for en del af den besværlige udfyldning. Du får i alt fire spørgsmål, som du nemt kan besvare i løbet af fem minutter. Det drejer sig om emnerne:

  • Hvad søger du? Kort eller lang affære? Vil du først se, hvad der er?
  • Hvilke fantasier har du? Har du bestemte præferencer for dit sexliv, eller foretrækker du f.eks. SM-kælderen?
  • Dine vigtige data: Alder, størrelse, udseende ….
  • Hvor vil du søge? Det kan du altid ændre.

Når du har besvaret disse spørgsmål, skal du bekræfte din konto ved hjælp af den e-mailadresse, du har gemt. Så er registreringen slut, og du lander i det interne medlemsområde. Senere login på Victoria Milan er derfor heller ikke vanskelig. På startsiden er der knappen "Medlemslogin" til venstre.

Der oplyser du dine gemte data, og du kan gå i gang. Hvis du skulle glemme dine adgangsdata, er der i login-området muligheden "har du glemt din adgangskode?". Victoria Milan giver dig mulighed for at generere et nyt kodeord, hvis du oplyser din e-mailadresse.

Videre i anmeldelsen: Dette fandt vi godt på Victoria Milan

Som regel sætter vi både mandlige og kvindelige testpersoner i gang, så de kan teste en bestemt portal. Det er altid spændende at se, hvor forskellige meningerne kan være. Det er godt! På den måde har vi et meget bedre overblik over detaljerne.

Testpersonerne fandt det f.eks. godt, at det interne medlemsområde virker meget tydeligt. Man forstyrres ikke af utallige funktioner. Det første, man gør, er at gennemgå databasen. På den måde kan man afprøve søgefiltret. Men vær opmærksom på … Jo mere specifikt du søger, jo færre kontakter får du vist! Det er bedre, at du ikke er for kræsen, så du kan finde ud af, om det alligevel ikke går. Ellers har du stadig mulighed for at tjekke dine beskeder, vurdere dem, der besøger din profil eller fordele diverse blink.

I løbet af vores Victoria Milan anmeldelse har vi konstateret, at det er lige gyldigt, om du har en mandlig eller en kvindelig profil. Du vil af og til støde på profiler, der bortset fra et par data ikke har noget at byde på. Hvis du skulle blive interesseret i en person, kan du sende denne person nogle spørgsmål. Efter hver oplysning i profilen står ordet "spørgsmål", hvis brugeren ingen informationer har gemt. Hvis du har udfyldt din profil fuldstændigt, kan du klikke på dette ord, så får den enkelte bruger en forespørgsel. Egentlig et godt system!  

Har vi også fundet noget negativt?

Ikke så meget. Det eneste, der undrede os, var, at Victoria Milan ikke er gratis for kvinder. Det er lidt usædvanligt for en portal inden for området sexkontakter. Mange portaler lægger vægt på et kvindevenligt design, så kvinderne føler sig godt tilpas. Kun betalende mænd må skrive til en kvinde. På den måde overrendes kvinderne ikke af utallige bejlere.

Det at Victoria Milan ikke er gratis for kvinder, er ikke så slemt. Det fungerer alligevel godt. Vores kvindelige testpersoner fik ikke henvendelser fra utallige mænd. Iht. dette må enhver beslutte sig for, hvorledes han eller hun vurderer dette aspekt.

Det siger danskerne om portalen

Det er naturligvis også vigtigt at vide, hvordan danskerne overhovedet har taget imod portalen. På internettet findes der utallige diskussioner om emnet. Det er godt og vigtigt! På den måde får du som bruger et overblik over de mest udbredte meninger om Victoria Milan. Alle, der beskæftiger sig med emnet, kan finde svar.

Alligevel fandt vi, at kun de færreste svar virkeligt var produktive. De fleste diskuterer om mulige fakes, eller om det er moralsk i orden at have et sidespring. Rapporter fra brugere, der vil fortælle om deres erfaringer, var sjældnere. Det er bedst, hvis du registrerer dig og danner dig din egen mening om Victoria Milan.

Facit:

I sidste ende gælder det også her … prøv det. Hvis du virkelig søger efter et sidespring, er der stor sandsynlighed for, at du møder mange ligesindede. Som gratis medlem kan du desuden først søge i databasen. Det vil sige, at inden du beslutter dig for at betale, kan du se, om det er noget for dig. Uanset hvad du bestemmer dig for, ønsker vi dig held og lykke med din dating på VictoriaMilan.dk!

Victoriamilan.dk - Priser

  •     12 måneder = 199 kr./måned
  •     6 måneder = 219 kr./måned
  •     3 måneder = 299 kr./måned
  •     1 måned = 399 kr.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Victoriamilan.dk

Gør livet levende - ha'en affære !

Testresultat:

Victoriamilan.dk blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!