Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
hvordan-du-holder-din-affre-skjult-

Hvordan du holder din affære skjult!

Ifølge forskellige undersøgelser har mellem 48 % og 63 % været deres faste partner utro på et eller andet tidspunkt. Hvis du vil undgå at lide den skæbne at få afsløret din affære, bliver du nødt til at læse de følgende tips til at holde en affære skjult!

De bedste portaler til sexdating

Hvordan kan en affære egentlig blive afsløret? I princippet findes der kun de følgende muligheder:

  • Du mistænkeliggør dig selv ved at ændre adfærd over for din faste partner (kommer med gaver på grund af dårlig samvittighed osv.).
  • Du efterlader konkrete spor (fremmede hår i ægtesengen, du bliver taget på fersk gerning, du efterlader afslørende SMS eller e-mail).
  • Din affærepartner afslører jer.
  • Personer, som bevidst er blevet indviet i affæren, eller andre som tilfældigt har fået nys om den, holder ikke mund.
  • En uønsket graviditet.

Du udsætter dig selv for en stor risiko, hvis du indleder en affære med en fra din nærmeste omgangskreds. Din mands bedste ven? Sekretæren der gerne vil gøre karriere? (Never fuck in the company!) Så er du selv ude om det, hvis du får problemer. Søg hellere efter en partner til sidespring på internettet. Du finder egnede bureauer i vores test:

Skjul din affære:
1. Skab dig nogle gode omgivelser til en affære

Abstrakt udtrykt så sniger der sig efter et stykke tid faste ritualer og en vis rytme ind i ethvert forhold. En affære giver en enorm ændring i DIN rytme. Det skal din faste partner selvfølgelig ikke kunne mærke, og derfor er du nødt til skabe dig et frirum.

Omsat i praksis betyder det: Du skal finde en diskret måde at opsøge kontakter på!

Har du en mobiltelefon, som din partner også sommetider bruger eller kan tjekke? Får du e-mails ind på din hjemmecomputer, og har du droppet dit password på grund af bekvemmelighed? Så kan du snart komme til at afsløre alt om din affære!

Spøg til side, sådan går det selvfølgelig ikke. Vi anbefaler følgende:

Køb et taletidskort til din mobiltelefon. Det kan du betale kontant og gemme et diskret sted, f.eks. i foret på dit brilleetui eller i din tegnebog.

Eller du kan anskaffe dig en anden mobiltelefon til ”private formål”. Hvis den bliver afsløret, har du en undskyldning parat: ”Den tilhører en ven/kollega, han har glemt den på værtshuset/kontoret”.

Opret en ny emailkonto, som ikke skal åbnes via en klient som ”Outlook”, men via en website. Og helst ikke hjemme fra. På den måde efterlader du ingen spor vedrørende din affære.

Er du altid kommet hjem fra arbejde på samme tidspunkt, og har I normalt altid tilbragt weekenderne sammen? Pludselig kommer du sent eller slet ikke hjem på grund af ”en vigtig tidsfrist”. Det er der ikke nogen, der vil tro på, alle og enhver vil kunne regne ud, at du har gang i en affære…

Du skal altså finde dig nogle tidsmæssige nicher, hvor din partner ikke kan kontrollere dig. Du kan f.eks. få dig nogle nye hobbyer så som fitness eller aftenskolekursus. Det vil selvfølgelig være ideelt, hvis du rejser meget med dit arbejde, er ude på kundebesøg – eller hvis du ikke arbejder i den samme by, som du bor i. På den måde vil du lettere kunne opfinde længere ”møder” og vigtige tidsfrister efter forgodtbefindende.

Hvis du er kvinde, hvis mand arbejder og rejser meget, er det naturligvis let at have en affære.

Det finansielle frirum er ligeså vigtigt som det tidsmæssige. Et sidespring er normalt forbundet med ekstra udgifter, f.eks. til gode middage, hotelværelser og weekendture. Læg derfor kontanter til side til formålet. Det er temmelig risikabelt at betale med kort og at hæve penge et eller andet sted i nattens mulm og mørke – det vil kunne ses på kontoudtoget!

Skjul din affære:
2. Forholdet til den faste partner

Din faste partner kender dig ud og ind! Hvis du har en affære, kommer du let til at mistænkeliggøre dig selv, hvis der sker tydelige ændringer i din adfærd. Især kvinder har en uforklarlig fornemmelse for en ægtefælles affære! Derfor: Opfør dig som du plejer!

Lyv kun i nødstilfælde!

Jo mere komplicerede dine løgnehistorier bliver, desto nemmere siger du noget sludder og desto før kommer modsigelser for dagens lys.

Prøv at komme i tanke om fem store løgne fra det seneste år. Og forestil dig så, at du sidder foran fjernsynet med din partner og siger: ”Den film har jeg allerede set”, og din partner svarer: ”Hvordan kan det være, den har vi ikke set sammen”. Har du været i biografen med din affære? Det kan du ikke længere huske. Dumme løgnehistorier.

Det ville have været bedre, hvis du lige efter biografbesøget havde sagt: ”I dag har jeg været i biografen med nogle kolleger. Det var alle tiders film bla bla bla.”

Skjul din affære:
3. Forholdet til affære-partneren

Hvis du ikke vil afsløres, skal du gøre din affærepartner til din forbundsfælle og aftale klare spilleregler, ellers bliver det hele hurtigt kaotisk. Jeres fælles motto skal fra starten være klart: ”Vi skal ha’ det sjovt og holde mund!” Konkret betyder det: Spille med åbne kort!

Hvis du også fupper din sidespringspartner, bliver affæren hurtigt til et hasardspil. Fortæl på det første møde, at du allerede er i et forhold og blot leder efter en smule afveksling!

Du må ikke gøre dig til et let offer for afpresning. Du skal søge efter en affærepartner, der har samme rang som dig selv. Ikke sekretæren, som gerne vil gøre karriere og efterfølgende beder om lønforhøjelse. Og heller ikke din mands medarbejder, der stiler mod chefstolen. Du skal gå ud fra, at enhver, der kan få en fordel ud af affæren, vil udnytte den…

Vær ikke utro med singler!

Problemet ved at have en affære med en single er, at der kan blive stillet krav til dig! Faren for, at singlen forelsker sig i dig og dermed bliver til fare for dig, er stor. Hvis du vælger en, der er i fast forhold som dig selv, er faren meget mindre.

Det er også vigtigt at fastlægge nogle spilleregler: Hvor ofte kan vi mødes? Hvordan kommunikerer vi? Hvem fortæller hvem noget om affæren?

Forebyggelse er alfa og omega for en affære.

Det ville være temmelig upraktisk at få et barn med en fremmed partner. Også at få en kønssygdom. Brug derfor altid kondom!

Det perfekte sidespring skal altid være en sikker affære. Man kunne godt nævne andre forholdsregler, ligesom der er nogle følelsesmæssige regler for affæren, som man bør holde sig til. Specielt ved planlagte sidespring gælder det, at man aldrig må lade sig mærke med sine forberedelser.

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!