Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
online-dating-priser---hvad-koster-dating-p-nettet-

Online Dating priser: Forelskelse ja tak – men ikke for enhver pris!
Hvad koster online dating?

Prisen er et vigtigt kriterium, når singler beslutter sig for eller imod et dating site. Også selvom kun de færreste faktisk forstår, hvilke udgifter der er forbundet med online dating … .

Se her, hvor meget de forskellige typer dating sites virkelig koster, og hvilken effekt prisen har på de singler, der tilmelder sig de pågældende online dating sites.

De bedste online matchmaking portaler

Der er stor variation, når det gælder prisen på de forskellige kontaktformidlings- og online dating sites:

På nettet tilbydes der efterhånden en meget bred vifte af online dating muligheder.

Du kan for eksempel benytte et stort udvalg af gratis portaler eller online dating sites med en lav månedspris til under 100 kr. for en online kontaktprofil. Men du vil nok også hurtigt opdage, at det ikke er alle registrerede medlemmer på disse dating sites, der er ude efter et reelt parforhold. De mere seriøse datere finder du typisk på større online dating sites, der oftest arbejder inden for parforholdspsykologi og matchmaking. For den ekstra service skal du normalt regne med min. 200 kr. om måneden i medlemsgebyr.

Men hvad betyder prisen på et online dating site?

Mange singler overvældes i så høj grad af alle de lokkende tilbud og mange muligheder på online dating, at de uden videre – og uden nærmere eftertanke - klikker ja til samtlige priser og vilkår. Dette resulterer sommetider i ubehagelige overraskelser, om ikke før, så når regningen kommer. Nybegyndere på online dating er tit ikke særligt velinformerede om priserne. Vær derfor opmærksom, hver gang du bekræfter noget med et nok så lille klik!

Dog er prisen en god indikator for, hvor seriøse sitets medlemmer er, når det gælder partnersøgning. Er de villige til at betale for det og i så fald hvor meget? Der er store prisforskelle. Om dit online dating site er gratis, billigt eller lidt dyrere – find her ud af, hvilket dating site der passer dig bedst! Her er en kort oversigt:

1. Gratis online dating portaler:

Kan være sjove at gå på indimellem og giver dig afveksling med chats og online dating features. Men seriøse singler finder du som regel ikke her.

Læs mere: Hvordan finder jeg et godt og gratis dating sider på internett

2. Omkring en hundredelap:

Det koster nogenlunde det samme som et diskoteksbesøg. Blot slipper du for masen og larm og kan i stedet gennemse emnerne i ro og mag derhjemme. På den måde ender du sikkert med at lære flere nye mennesker at kende end på en gennemsnitlig natklub- eller kroaften. Online dating er altså en afslappet, bekvem aktivitet uden stress og pres. Medlemmerne leder rent faktisk efter en partner og er ikke kun ude på at have det sjovt.

3. Dating online fra 200 kr. og op:

I dette prisleje bliver det mere interessant. Her kan du godt gå ud fra, at de registrerede medlemmer har tænkt sig at gøre en indsats for at finde sand kærlighed og en partner for livet. Enhver, der er rede til at betale dette beløb, mener også sin online dating alvorligt og er klar til et fast forhold. Når du tilmelder dig en sådan kontaktformidlingstjeneste, for eksempel be2 Danmark eller Partnermedniveau.dk vil du med stor sandsynlighed få en succesfuld online-dating-oplevelse.

Varigheden af dit premium medlemskab på online datingportalen

Hvor lang tid ønsker du egentlig at være premium-medlem?

For det meste tilbyder online datingsider forskellige muligheder, som vi her viser dig i en lettere overdrevet version for at gøre det helt tydeligt ;-)

  • 1 måned: 190,90 kr. (190,90 kr. pr. måned)
  • 3 måneder: 390,90 kr. (130,30 kr. pr. måned - du sparer 33%)
  • 6 måneder: 590,90€ (98,4 kr. pr. måned - du sparer 50%)
  • 1 år: 990,90€ (82,5 kr. pr. måned - du sparer 58%)
  • 100 år: 9990,90€ (8,3 kr. pr. måned - du sparer 96%)

Længere løbetider (her 100 år) virker ofte særligt gunstige på online datingportaler. Man bliver let snydt af dette psykologiske trick og booker alt for lange tidsrum. På den anden side er det også uheldigt, hvis du kun vælger den første temmelig dyre måned og derpå bliver nødt til at stoppe, mens du netop er i gang med en hed flirt...

Med hensyn til et online dating-abonnement anbefaler vi principielt 3 eller 6 måneder - helst 3 måneder.

Expert Cedric Liermier
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!