Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Det skal du vide om Flirtfair priserne 2022!

Flirtfair.dk

Flirtfair.dk

Hede engangsknald og sexeventyr

Vores mening

Skulle vi bare skrive priserne uden at give yderligere informationer? Nej, det gør vi ikke. Det skulle da lige være, hvis du udelukkende leder efter tallene. Brug indholdsfortegnelse til at komme til det ønskede sted.

Overblik over Flirtfair priser:

  1. Hvor meget koster Flirtfair i July 2022?
  2. Hvorfor er der et premium-medlemskab?
  3. Er der ellers andet?
  4. Sådan kan du betale
  5. Kan det svare sig?

Hvor meget koster Flirtfair i July 2022?

Som på næsten alle datingportaler findes der også en slags abonnementsmodel på Flirtfair. Her kan du beslutte, hvor længe fornøjelsen skal vare.

  • 6 måneder = 99 kr./måned
  • 3 måneder = 129 kr./måned
  • 1 måned = 199 kr.

Således er startmodellen en god måde at skabe sig et indtryk på. Efter afslutningen af dit medlemskab kan du umiddelbart opsige det, så du ikke kommer til at betale for endnu en måned. Hvis du i løbet af perioden finder ud af, at portalen er sjov, kan du roligt vælge en længere periode.
For jo længere et medlemskab er, jo lavere bliver det månedlige beløb.

Hvorfor er det et premium-medlemskab?

Flirtfair har eksisteret i temmelig lang tid. Siden grundlæggelsen i 2007 har 120.000 danskere tilmeldt sig. Forestil dig, hvis hele denne ydelse var gratis. Hvem skulle administrere alle disse mennesker? Beskytte dem mod fakes og tilbyde dem service? Det er svært uden penge! Det kan ikke klares inden for en almindelig arbejdstid. Det ville du sikkert heller ikke gøre gratis.

Er der ellers andet?

Ja, ikke alt, hvad man kan lave på Flirtfair, koster noget. Registreringen er gratis. Derefter er det op til dig, hvordan du udformer din profil og vil bruge søgefunktionen. Du kan desuden se andre profiler (uden billeder) og sende og modtage standard-kontaktanmodninger.
Men pas på: Her taler vi ikke om personlige meddelelser.

Sådan kan du betale

  • Kreditkort
  • Bankoverførsel

Kan det svare sig?

Det spørgsmål må du selv besvare. Vi mener, at det ikke skader at prøve portalen gratis. Ingen bruger er tvunget til at oplyse sit kreditkortnummer før tilmeldingen. Det kan helt sikkert svare sig, hvis du søger efter en sexdate. Priser findes der overalt! Her er Flirtfair ikke ubetinget den eneste.

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!