Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvor høje er Partnermedniveau's priser?

Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau.dk

For singler med heje forventninger

Vores mening

Inden vi giver dig tips og oplysninger om priserne på Partnermedniveau, vil vi først fortælle dig noget om selve partnerportalen: Partnermedniveau rangerer hos os stædigt – og har gjort det i flere år – som en af de tre testvindere blandt ”online partneragenturer”.

Hvad kan jeg på Partnermedniveau uden at skulle betale en pris for det?

Hvad du først kan gøre på Partnermedniveau uden at skulle betale en pris for det, er at udfylde det personlige spørgeskema og derpå modtage partnerforslag og kontaktanmodninger, der passer til din personlighed og dine ønsker. Når du opretter din profil uden omkostninger, kan du også uploade et personligt foto. Du kan desuden i begrænset omfang se på profilerne for dine kontaktforslag på Partnermedniveau uden at skulle betale en pris for det.

Priserne på Partnermedniveau i detaljer

Det, der gælder for online partnersøgning, gælder også for erotikmødet: Inden din tilmelding skal du skabe dig et overblik over, hvad du som kvinde/mand kan forvente dig af funktioner og service og til hvilken pris. Derfor giver vi dig her et overblik over alle de vigtige oplysninger om priserne på Partnermedniveau.

  •  6 måneder = 379 kr./måned
  •  3 måneder = 489 kr./måned
  •  1 måned = 599 kr.

OBS: I listen med priserne på Partnermedniveau finder du også vigtige oplysninger om betalingsbetingelser og forlængelse af dit abonnement.

Priserne på Partnermedniveau: Fornuftige for hvilke ydelser?

Hvis du er blevet nysgerrig og ønsker at se billeder af dine kontaktforslag eller gerne vil vide, hvem der har set din profil, så kommer de første priser på Partnermedniveau. Også mails til og fra andre singler hører til aktiv kontakt, og derfor skal du betale for dette, hvis du bestemmer dig for et premium-medlemskab på partnerportalen.

Priser på Partnermedniveau sammenlignet med andre partnerportaler

I den generelle prissammenligning ligger priserne på Partnermedniveau i den øvre del af middelområdet, men Partnermedniveau ligger dog gunstigere i dette prissegment, hvis du tegner længere abonnementer. Priserne på Partnermedniveau retter sig generelt efter længden af dit abonnement. Her gælder det, at jo længere løbetiden er på dit abonnement, jo gunstigere er prisen. Hvis du har et 12-måneders abonnement, ligger prisen på Partnermedniveau omtrent på niveau med en biograftur – dog med popcorn og cola.

Læs mere: Hvor befinder login til Partnermedniveau sig?

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!